H AEK συζητά με τη Μέρελιν Νικόλοβα

Την 20 χρονη Μέρελιν Νικόλοβα έχει στο στόχαστρο της η ΑΕΚ μετά το φιάσκο με την Κουβανή Μαντάν Ντεζιρέ που πήγε στη Ρόμα.

H AEK συζητά με τη Μέρελιν Νικόλοβα

Η ΑΕΚ είχε συμφωνήσει με τη διαγώνια Μαντάν Ντεζιρέ και τον μάνατζερ της, αλλά η Ρόμα τα βρήκε με την κουβανική ομοσπονδία, πλήρωσε περισσότερα και απέκτησε την ταλαντούχα Κουβανή διαγώνια.

Έτσι η ΑΕΚ βρέθηκε στο κενό, οι καλές διαγώνιες έχουν βρει ομάδα εδώ και καιρό και άρχισε από την αρχή την αναζήτηση. Κατέληξε πάλι σε νεαρή, την 20 χρονη Μέρελιν Νικόλοβα.

Το πρόβλημα όπως και με την Μαντάν βέβαια είναι ότι της λείπει η εμπειρία, έπαιξε καλά στην Ρουμανία, είναι εξελίξιμη, αλλά στα ντέρμπι δεν τα κατάφερε το ίδιο καλά. Βέβαια η ΑΕΚ πρέπει να βιαστεί γιατί δεν υπάρχουν πλέον καλές διαγώνιες στην αγορά, άργησε για μια ακόμη φορά και ίσως καταλήξει στη Νικόλοβα που μπορεί να γίνει καλύτερη με τον Γιουνούς Οτσάλ.

Η Νικόλοβα λοιπόν είναι δεύτερη, τρίτη διαγώνια στην Εθνική Βουλγαρίας του Μιτσέλι, γεννήθηκε στις 17 Μαίου 2003 και έχει ύψος 1.88. Ξεκίνησε από τη βουλγαρική Μπερόε και φέτος έπαιξε στην Ρουμανία στην Άργκες Πιτέστι. Αναδείχθηκε καλύτερη σέρβερ με 60 άσους, 34 η δεύτερη Στάνκιου. Kαι καλύτερη διαγώνια με ranking 0.626, δεύτερη η Βούλιν με 0.546. Ήταν και καλύτερη διαγώνια το 2017 στο Ευρωβόλεϊ κάτω των 16. Μέλος της εθνικής γυναικών το 2021, όταν η Βουλγαρία κατέκτησε το Golden League.