Συνεχίζουν όλοι στον Ηλυσιακό!

Πολύ κακό για το τίποτα στον Ηλυσιακό, αφού συνεχίζουν με την περσινή διοικητική ομάδα στο βόλεϊ γυναικών και μένουν Νίκος Κωστακόπουλος για προπονητής και Kώστας Κογκαλίδης για τιμ μάνατζερ.

Συνεχίζουν όλοι στον Ηλυσιακό!

Σαν να μη πέρασε μια μέρα στον Ηλυσιακό που συνεχίζει με το περσινό διοικητικό σχήμα, προπονητής παραμένει ο Νίκος Κωστακόπουλος, τιμ μάνατζερ ο Κωστας Κογκαλίδης και ισχύουν οι συμφωνίες που έγιναν με τις παίκτριες.

Η πλειοψηφία του νέου ΔΣ είναι ικανοποιημένη από το έργο τους και θα υπογραφεί η συνέχιση της παραχώρησης του ΤΑΑ στην πενταμελή επιτροπή σε δύο ημέρες. Το ζήτησαν δυο μέλη της διοίκησης του ερασιτέχνη.

Η πενταμελής επιτροπή κατέθεσε διοικητικό, αγωνιστικό και οργανωτικό απολογισμό της τελευταίας διετίας, που ικανοποίησε τον πρόεδρο Ηρακλή Κολομπάτσο και τα μέλη του ΔΣ του ερασιτέχνη Ηλυσιακού.

Έχουν πλέον ταμειακό αποθεματικό 6.000 και δαπανήθηκαν πάνω από 100.000 ευρώ που προερχόταν από χορηγίες. Η ομάδα πέτυχε ιστορική συγκομιδή βαθμών και παραμονή στην κατηγορία.

Δημιούργησαν κανάλια επικοινωνίας και διαφήμισης στο YouTube που έφεραν κοντά στην ομάδα χορηγούς τόσο μεγάλους όσο και τοπικούς. Πραγματοποίησαν φιλανθρωπικό έργο δίνοντας χρήματα στο ίδρυμα Ελπίδα και στο Χαμόγελο του παιδιού.

Προωθήθηκαν παιδιά από τις ακαδημίες στην γυναικεία ομάδα με υποδομές 150 κοριτσιών. Με στόχο να βγάλουν αξίες αθλήτριες όπως έγινε στο παρελθόν με την Αθηνά Παπαφωτίου.

ΗΛΥΣΙΑΚΟΣ

Πασαδόροι:

Ακραίες: Αγάπη Μπρουκς

Διαγώνιες: Φερονίκη Ζιώγα

Κεντρικές: Ιωάννα Κασδοβασίλη, Άννα Μαρία Κάλλη, Νόρα Μποκή

Λίμπερο: Εβίτα Λεωνίδη, Τόνια Κοντούδη

Προπονητής: Κωστακόπουλος Νίκος