Αθηνά Παπαφωτίου for President της ΕΟΠΕ

 Αν μας πρότειναν ποιον ή ποιαν θα προτείναμε για πρόεδρο της ΕΟΠΕ στις μεθεπόμενες εκλογές, θα απαντούσαμε χωρίς δεύτερη σκέψη «την Αθηνά Παπαφωτίου», την οποία θαυμάσαμε σε πρόσφατη συνέντευξή της.

Αθηνά Παπαφωτίου for President της ΕΟΠΕ

*** Μιλάει χωρίς αναστολές για τα κακώς κείμενα του βόλεϊ γυναικών, για τους χούλιγκανς των γηπέδων, για τη χρησιμότητα των 4 ξένων στο πρωτάθλημα, αλλά και για πολλά θέματα που καίνε.

*** Η Αθηνά χωρίς να υπολογίζει κόστος λέει την άποψή της και σε όποιον αρέσει, με αποκορύφωμα την τοποθέτησή της για τη διακοπή του αγώνα βόλεϊ Παναθηναϊκός - Ολυμπιακός για το άναμμα ενός καπνογόνου. Ουδείς μπασκετμπολίστας έβγαλε «κιχ» μετά από μερικές εβδομάδες όταν έγιναν έκτροπα στον τέταρτο τελικό με τον Ολυμπιακό.

*** Ο Ηρακλής κάνει σπουδαίες μεταγραφές και είναι το φαβορί για την άνοδο στη Volley League ανδρών, μαζί με τον Πανιώνιο, τον Φλοίσβο Παλαιού Φαλήρου και τον ΟΦΗ (αν πέσει από τη Volley League), αντιμετωπίζει όμως τα ίδια προβλήματα με την ΑΕΚ, τα μεγάλα χρέη του παρελθόντος.

*** Από ό,τι μάθαμε, επέστρεψε ο υγιής παράγοντας Βαγγέλης Μπερμπέρογλου και ελπίζουμε να έχει λάβει υπόψη τι θα αντιμετωπίσει με την άνοδο. Ακόμη κι αν άλλαξαν ΑΦΜ, ο νέος νόμος μεταφέρει τα χρέη.

Στην περίπτωση της ΑΕΚ, απ’ ό,τι ακούσαμε, έγινε συμφωνία με όλους τους βολεϊμπολίστες πλην δύο που συζητούν για το ύψος των χρεών προσθέτοντας και τους τόκους, ενώ με τα νέα δεδομένα πρέπει να πληρωθούν όλοι πριν ξεκινήσει το πρωτάθλημα για να πάρει μέρος η ομάδα στη Volley League ανδρών.