AO Θήρας: Ανανέωσε η Χριστίνα Αδαμοπούλου

Στον ΑΟ Θήρας θα αγωνίζεται και την νέα σεζόν η 22χρονη ακραία Χριστίνα Αδαμοπούλου, όπως ανακοίνωσε επίσημα η ομάδα της Σαντορίνης. 

AO Θήρας: Ανανέωσε η Χριστίνα Αδαμοπούλου

Την ανανέωση της συνεργασίας της με την Χριστίνα Αδαμοπούλου για την αγωνιστική σεζόν της Volley League γυναικών 2023-2024 ανακοίνωσε με κάθε επισημότητα η διοίκηση του ΑΟ Θήρας.

Στις πρώτες της δηλώσεις μετά την επέκταση της συνεργασίας της με την ομάδα της Σαντορίνης, η 22χρονη ακραία δεν έκρυψε τον ενθουσιασμό της: «Είμαι πολύ χαρούμενη που θα συνεχίσω να παίζω με τα χρώματα του ΑΟ Θήρας. Μετά από μια άτυχη για μένα χρονιά, επανέρχομαι δυναμικά με σκληρή δουλειά, έπειτα από ένα σοβαρό τραυματισμό. Είναι μεγάλη τιμή η πίστη, στήριξη και εμπιστοσύνη της ομάδας μου που μου πρόσφερε τόσα πολλά, αλλά και παραπάνω από αυτά που χρειαζόμουν για να μπορέσω να επανέλθω υγιής στα γήπεδα. Εύχομαι να πετύχουμε όλους τους υψηλούς στόχους μας με υγεία πάνω απ’ όλα και μια χρονιά χωρίς τραυματισμούς» τόνισε η φιναλίστ Κυπέλλου Ελλάδας 2021 και KYANA MVP της 12ης αγωνιστικής της Volley League 2021-2022».

Αναλυτικά:

«Η 22χρονη ( 28/12/2000) ακραία (1.78μ), που τα τελευταία χρόνια αποτελεί ένα από τα πολύτιμα στελέχη της ομάδας, ήταν η μεγάλη άτυχη της περασμένης σεζόν. Λόγω σοβαρού τραυματισμού της στο τελευταίο ματς της κανονικής περιόδου του πρωταθλήματος έχασε τα πλέι οφ της Volleyleague, αλλά μετά και την επιτυχή επέμβαση που υποβλήθηκε, αναμένεται να επιστρέψει ακόμη πιο δυνατή στα γήπεδα, για να ενισχύσει για 3η συνεχόμενη χρονιά, τη νέα προσπάθεια διάκρισης της ομάδας μας.

Χριστίνα η οικογένεια του Α.Ο. Θήρας σου εύχεται, μία καλή και υγειά χρονιά, μακριά από τραυματισμούς και πολλές επιτυχίες».