Προς ΠΑΟΚ η σπουδαία Σέρβα πασαδόρος-με το ένα χέρι - Σζλατάνα Μίρκοβιτς

Κοντά στην πασαδόρο της εθνικής Σερβίας  Σζλατάνα Μίρκοβιτς βρίσκεται ο ΠΑΟΚ.

Προς ΠΑΟΚ η σπουδαία Σέρβα πασαδόρος-με το ένα χέρι - Σζλατάνα Μίρκοβιτς

Ο ΠΑΟΚ ολοκληρώνει το ρόστερ του με μια σπουδαία μεταγραφή, με την πασαδόρο της Εθνικής Σερβίας, τη Σζλατάνα Μίρκοβιτς.

Ο Γιάννης Χαριτωνίδης επέστρεψε στον ΠΑΟΚ

Γεννήθηκε στις 7 Οκτωβρίου 1995, έχει ύψος 1.85 και ο Γκουιντέτι την έκανε από δεύτερη, βασική πασαδόρο της εθνικής Σερβίας στο VNL. Eίναι τοπ επίπεδο και θα ανεβάσει πολύ την ποιότητα του ΠΑΟΚ, αν αποκτηθεί και δεν μπει στο παιχνίδι άλλη ομάδα, λόγω της συμμετοχής της στην Εθνική.

ΠΑΟΚ: Αντιδράσεις συνδέσμων κατά του προπονητή τους Γκιουνεϊλιγκίλ, λόγω Κεμάλ

Ξεκίνησε από την Πόσταρ, πήγε στη Βιζούρα, Πάντσεβο, μετακόμισε στο Αζερμπαϊτζάν στην Μπακού, στην πολωνική Χέμικ Πολίς, στην ιταλική Μπέργκαμο, στην τουρκική Εζατζίμπασι και φέτος έπαιξε στη ρουμάνικη Άλμπα. Mάλιστα ζητούσε 100.000 ευρώ για να μείνει στη Ρουμανία και στον ΠΑΟΚ πάει με 80.000.

Πέθανε ο θρύλος του παγκοσμίου βόλεϊ Βιάτσεσλαφ Ζάιτσεφ

Ξεκίνησε ως μεγάλο ταλέντο του σερβικού βόλεϊ, αλλά βρέθηκαν μπροστά της η Ογκνιένοβιτς και η Ντρσα, με αποτέλεσμα να μην είναι βασική στην Εθνική, αλλά με την αποχώρηση των δυο τοπ κλάσης πασαδόρων και τον ερχομό του Γκουιντέτι έγινε βασική. Το 2012 είχε αναδειχθεί κορυφαία πασαδόρος στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα νεανίδων και το 2013 στο ευρωπαϊκό πρωτάθλημα νεναίδων. Και στις εθνικές γυναικών είχε μεγάλες διακρίσεις με σπουδαιότερες τα δυο χρυσά μετάλλια στα Ευρωβόλεϊ 2017, 2019 ως δεύτερη πασαδόρος. Κατέκτησε πρωταθλήματα και κύπελλα σε Ρουμανία, Σερβία, Πολωνία.

Εθνική ανδρών: Επιστροφή Μίταρ Τζούριτς

Ονομάζεται πασαδόρος με το ένα χέρι γιατί της περισσότερες πάσες τις κάνει με το δεξί χέρι και όχι με δύο χέρια όπως συνηθίζεται (Δείτε το βίντεο). Επιχειρεί επιτυχημένα πολλά πλασέ με το αριστερό χέρι.

Tην επέλεξε ο Ζόραν Γκάετς όταν πήγε στην Μπακού και ο Αμποντάντζα στην Μπέργκαμο. Είχε προπονητές και τους γνωστούς στην Ελλάδα Ντέγιαν Μπρντζόβιτς και Ζέλικο Τανάσκοβιτς.