Kωνσταντινίδου και Πάσκοβα στην ΑΕΚ, Χριστοδούλου στον ΑΟ Θήρας

Η Λαμπρινή Κωνσταντινίδου ανανέωσε τη συνεργασία της με την ΑΕΚ και η Στέλλα Χριστοδούλου οδεύει για τον ΑΟ Θήρας.

Kωνσταντινίδου και Πάσκοβα στην ΑΕΚ, Χριστοδούλου στον ΑΟ Θήρας

H Λαμπρινή Κωνσταντινίδου ανανέωσε τη συνεργασία της με την ΑΕΚ, μετά τις Ξανθοπούλου, Ξηντάρα, Καλαντάντζε και στο ρόστερ προστέθηκε και η Βουλγάρα ακραία Μιρσολάβα Πάσκοβα που είναι δευτερότριτη ακραία στην εθνική Βουλγαρίας.

Η Πάσκοβα γεννήθηκε στις 6-2-1996, έχει ύψος 1.80 και έπαιζε στην τουρκική Κουζεϊμπόρου και πέρυσι στη Μερτ Γκρουπ Σιγκόρτα, ενώ στη Βουλγαρία αγωνίστηκε στη Μαρίτσα και στη Λέφσκι. Το 2016 αγωνίστηκε και στην πολωνική Ρεζόφ. Αναδείχθηκε ΜVP στο Κύπελλο Βουλγαρίας το 2021 και στην εθνική έχει προπονητή τον Λορέντσο Μιτσέλι. Κατέκτησε 3 πρωταθλήματα και 3 Κύπελλα Βουλγαρίας και ένα Γκόλντεν Λιγκ με την Εθνική.

Στέλλα ψυχάρα Ολυμπιακάρα!

Μετά την παραμονή της Κωνσταντινίδου στην ΑΕΚ η Στέλλα Χριστοδούλου θα ηγηθεί του ΑΟ Θήρας και μάλιστα με περισσότερα χρήματα από αυτά που έπαιρνε στον Ολυμπιακό.

Η Πετοβάρι εξάλλου πήγε από το Αιγάλεω στην Θέτιδα, όπου ανανέωσαν Παπαγεωργίου, Σιρίνινα, η Μερκούρη μιλάει με τον Ηλυσιακό, η Φλιάκου πάει στον Παναθηναϊκό, ενώ η Μπελιά προορίζεται για δεύτερο λίμπερο στον πρωταθλητή, εκτός κι αν την επιλέξουν για πρώτη στην ΑΕΚ. Ο ΑΟ Θήρας κράτησε Τσοχατζή, Φάκη με λίμπερο την Γεωργιάδη. Το Μαρκόπουλο πήρε Τοντάι, Αντωνακάκη που έπαιζαν στον Ολυμπιακό.