Άνοδος στη Volley League γυναικών για τα Πεύκα

Την άνοδο στη Volley League γυναικών για πρώτη φορά στην ιστορία τους πανηγύρισαν οι Ακαδημίες Πρωταθλητών Πεύκων, με 3-1 επί των Αμαζόνων και 2-1 νίκες αναδείχθηκαν δευτεραθλήτριες στην κατηγορία.

Άνοδος στη Volley League γυναικών για τα Πεύκα

Ο προπονητής Γιάννης Χαριτωνίδης είπε: «Ηταν μια πολύ δύσκολη χρονιά. Υπήρχαν πέντε ομάδες που είχαν τις ίδιες πιθανότητες να ανέβουν. Στο τέλος τα καταφέραμε, αξίζουν συγχαρητήρια σε όλους τους συνεργάτες μου, στη διοίκηση, μπράβο στα κορίτσια μου για την επιτυχία τους, αλλά μπράβο και στις αντίπαλες παίκτριες».

Η πασαδόρος Κωνσταντίνα Δρακουλίδου πρόσθεσε: «Δεν έχω λόγια πραγματικά. Θέλω να δώσω συγχαρητήρια σε όλους για αυτή την επιτυχία. Αυτή η προσπάθεια ξεκίνησε πέρυσι με πολλές δυσκολίες, αντιξοότητες και τους τραυματισμούς δύο βασικών παικτριών αλλά καταφέραμε στο τέλος να φέρουμε την ομάδα εκεί που της αξίζει. Κλειδιά της φετινής σεζόν ήταν το πολύ καλό οικογενειακό κλίμα που είχαμε στα αποδυτήρια, η σκληρή προπόνηση που κάναμε και ότι δεν τα παρατήσαμε ποτέ παρά τις μεγάλες δυσκολίες που είχαμε».

Τα σετ: 25-18, 25-19, 15-25, 25-17

ΑΚΑΔΗΜΙΑ ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΩΝ ΠΕΥΚΩΝ (Γιάννης Χαριτωνίδης): Καραφουλίδου, Βεζυργιαννίδου, Δρακουλίδου, Μάγκντιτς, Πλακιά, Κομλένοβιτς / Μπάλλα (λ), Τόλιου, Πετρινόλη (λ), Μιχοπούλου, Παπαδοπούλου.

ΑΜΑΖΟΝΕΣ (Βασίλης Πανδής): Βυθούλκα, Καλλή, Φακοπουλίδου, Νικολαΐδη, Εσντέλ, Χριστοδούλου / Τζαφέρη (λ), Σιμανίκοβα, Γκρέκα.