Ο Παναθηναϊκός πήρε τον... αέρα του Ολυμπιακού

Όταν ξεκινούσαν οι ημιτελικοί βόλεϊ γυναικών πιστεύαμε ότι ο Ολυμπιακός θα περάσει τον ΠΑΟΚ του Φενόλιο όπως και το έκανε, ενώ το ταιριαστό ζευγάρι του στον τελικό θα ήταν η ΑΕΚ όχι ο Παναθηναϊκός.

Ο Παναθηναϊκός πήρε τον... αέρα του Ολυμπιακού

Κι αυτό γιατί η ΑΕΚ δεν έχει εμπειρία πρωταθλητισμού, όπως και αποδείχθηκε με τις δύο ήττες στη Νέα Φιλαδέλφεια από τον Παναθηναϊκό, λόγω της ειδικής κατάστασης με Νίζετιτς, Αρτακιανού και των Κουβανών Σίλβα, Καλντερόν που όπως αποδείχθηκε δεν άντεχαν συνεχόμενα ματς.

Προκρίθηκε ο Παναθηναϊκός όμως, που έχει τον αέρα του Ολυμπιακού από πέρυσι, όταν πήρε το πρωτάθλημα μέσα στον Πειραιά και κέρδισε δύο φορές εφέτος με 3-0 γιατί η ομάδα του Μιτσέλι έχει πρόβλημα απέναντι στις «πράσινες». Έχασε μάλιστα την μεγάλη ευκαιρία όταν σε άδειο γήπεδο, στο Μαρούσι έχασε το τέταρτο σετ και δεν πήγε το ματς στο τάι μπρέικ.

Και στον Πειραιά έγινε κάτι ανάλογο, αφού έχασε το πρώτο σετ, όταν προηγήθηκε με 23-21. Δύσκολα θα τα καταφέρει στο ΟΑΚΑ, γιατί ο Καλμαζίδης και οι παίκτριες του δεν θα πάνε για φιέστα, αλλά για ματς. Το έδειξαν με τις δηλώσεις τους, καθώς στον αθλητισμό όταν έχεις το μυαλό σου στους πανηγυρισμούς, γυρίζει μπούμεραγκ η κατάσταση. Σε κηδεία...

Ο Παναθηναϊκός έχει και φέτος την καλύτερη παίκτρια του πρωταθλήματος, την Αθηνά Παπαφωτίου, που μόνο για τις δηλώσεις που έκανε στο Μαρούσι αξίζει τον τίτλο της ΜVP. Kι ας τις κατέβασαν μετά τον ντόρο που έγινε. Έχει και την Ανθούλη που καρφώνει πάνω από τα μπλοκ, ενώ ο Ολυμπιακός έπαιζε στα πλέι οφ χωρίς διαγώνια. Η Κούμπουρα με πρόβλημα στη μέση δεν θυμίζει με τίποτα την παίκτρια-πολυβόλο της κανονικής περιόδου. Ως και το σερβίς της άλλαξε για να μην καταπονείται.

Ο Ολυμπιακός κατάφερε να κοντράρει τον Παναθηναϊκό με την Τσιτσιγιάννη που έχει άγνοια κινδύνου, αλλά στο ΟΑΚΑ αν ο Μιτσέλι βάλει την Βολιώτισα δεν θα αιφνιδιάσει. Και μέχρι τώρα οι παίκτριες του έδειξαν ότι δεν έχουν κότσια να γυρίσουν ένα ματς. Λέτε να μας διαψεύσουν; Δύσκολα...