Μιτσέλι: «Στο τάι μπρέικ είχαμε πολύ υψηλό επίπεδο»

Ο Λορέντσο Μιτσέλι έμεινε ικανοποιημένος από την εμφάνιση του Ολυμπιακού στο τάιμ μπρέικ του αγώνα με τον ΠΑΟΚ.

Μιτσέλι: «Στο τάι μπρέικ είχαμε πολύ υψηλό επίπεδο»

Με νίκη επέστρεψε στο πρωτάθλημα η ομάδα βόλεϊ Γυναικών του Ολυμπιακού, μετά την ολοκλήρωση του ευρωπαϊκού τους ταξιδιού, στη φάση των «8» του CEV Cup.

Τα κορίτσια του Ολυμπιακού επικράτησαν με 3-2 σετ του ΠΑΟΚ στο κλειστό του Ρέντη «Μ. Μερκούρη», στο πλαίσιο της 19ης αγωνιστικής της Volley League.

Μετά το τέλος του αγώνα ο προπονητής της ομάδας του Πειραιά, Λορέντσο Μιτσέλι δήλωσε: «Παίξαμε χωρίς μεγάλη πίεση και πραγματοποιήσαμε τρία πολύ καλά σετ, ενώ και στο τάι μπρέικ είχαμε πολύ υψηλό επίπεδο. Βάλαμε δύσκολα στον αντίπαλο από το ξεκίνημα, πιέσαμε, είμαι χαρούμενος για τα κορίτσια. Και αυτό, γιατί είχαμε ένα δύσκολο δίμηνο, χωρίς διάλειμμα, κάτι που επηρέασε τη φυσική μας κατάσταση, ενώ είχαμε και κάποιους τραυματισμούς, για αυτό είμαι χαρούμενος για τις αθλήτριες μου. Κάναμε όσα είπαμε σήμερα, συνεχίζουμε, έχουμε πάρει αρκετά μαθήματα για τη συνέχεια».

Από την πλευρά της η Μαρία Γενιτσαρίδη σχολίασε: «Μετά την κατάκτηση των δύο πρώτων σετ, υπήρξε μια χαλάρωση στο σερβίς, δεν πιέζαμε τόσο, ενώ είχαμε και τον μικροτραυματισμό της πασαδόρου (σ.σ. Καράρο), κάτι που μας αποσυντόνισε λίγο, αν και δεν έπρεπε. Καταφέραμε, όμως, να πάρουμε τη νίκη, η οποία είναι σημαντική για το ηθικό μας. Συνεχίζουμε».