Παραιτήθηκε ο Αμποντάνζα από την Türk Hava Yolları, οδεύει προς Κορέα

Ο ομοσπονδιακός προπονητής Μαρτσέλο Αμποντάνζα παραιτήθηκε από την τουρκική Türk Hava Yolları και εξετάζει πρόταση από την κορεάτικη Incheon Heungkuk Life Pink Spiders.

Παραιτήθηκε ο Αμποντάνζα από την Türk Hava Yolları, οδεύει προς Κορέα

Όλα ξεκίνησαν όταν στην τουρκική ομάδα ανέλαβε νέος μάνατζερ που μπερδευόταν στα πόδια του Ιταλού προπονητή και κατέστρεφε οτι είχε κτίσει με κόπο ο Μαρτσέλο Αμποντάνζα.

Το ποτήρι ξεχείλισε τις τελευταίες μέρες παρά την πρόκριση της ομάδας του, παραιτήθηκε και θα απαντήσει σε δυο μέρες στην πρόταση της κορεάτικης Incheon Heungkuk Life Pink Spiders.

O Aμποντάνζα μάλιστα δεν πήγε στην Ιταλία, όπου η ομάδα του κέρδισε δυο φορές (και τα δυο ματς στην Ιταλία λόγω σεισμού) την Μπούστο Ασίζιο και προκρίθηκε στους «8» του Cev Cup, μαζί με τον Ολυμπιακό.

Ο ομοσπονδιακός προπονητής ζητούσε συνάντηση με τον πρόεδρο και τον μάνατζερ της τουρκικής ομάδας για να ξεκαθαρίσει η κατάσταση, αλλά αυτοί πήγαν στη Βραζιλία όπου έκαναν πρόταση στον σπουδαίο Βραζιλιάνο Ζε Ρομπέρτο. Επέστρεψαν την περασμένη Κυριακή και την Δευτέρα ο Αμποντάνζα υπέβαλε την παραίτηση του.

Σε ανακοίνωση της η τουρκική ομάδα υποστήριξε οτι προσπάθησε να μεταπείσει τον Αμποντάνζα χωρίς αποτέλεσμα και η συμφωνία με την βραζιλιάνο Ζε Ρομπέρτο είναι για τη νέα χρονιά.