O ΠΑΟΚ σκέφτεται τον Αμποντάντζα!

Τον Μαρτσέλο Αμποντάνζα σκέφτονται στον ΠΑΟΚ, αφού ο Μάρκο Φενόλιο δεν πείθει...

O ΠΑΟΚ σκέφτεται τον Αμποντάντζα!

Ο Κώστας Αμοιρίδης έχει αποδείξει ότι δεν απολύει προπονητές, τους κρατάει ακόμη και μετά από αποτυχίες, αλλά το ποτήρι της οργής για τον Μάρκο Φενόλιο έχει ξεχειλίσει προ καιρού.

Πρώτα απ όλα ο αποκλεισμός από την Μπρνο, ομάδα επιπέδου Πρι Λιγκ, όπως αποδείχθηκε στο Ρέντη, που αποτελεί ντροπή για την ομάδα του ΠΑΟΚ, έκρουσε τον πρώτο κώδωνα.

Εθνική βόλεϊ γυναικών: «Εν αρχή ην το Χάος»

Ακολούθησε η ήττα με κατεβασμένα χέρια από την ΑΕΚ, στο πρώτο δύσκολο εκτός έδρας ματς σε συνδυασμό με απογοητευτική εμφάνιση, έφερε προβληματισμούς και όλα θα κριθούν στο αυριανό ματς με τον Παναθηναϊκό στο Μαρούσι.

Αμποντάνζα: «Οι περισσότερες αθλήτριες δεν θα παίζουν τον χειμώνα»

Αν ο ΠΑΟΚ παρουσιάσει την ίδια εικόνα με αυτή της Νέας Φιλαδέλφειας, ο Φενόλιο θα απομακρυνθεί με συνοπτικές διαδικασίες και θα αναζητηθεί ο αντικαταστάτης του, με ιδανικό τον Μαρτσέλο Αμποντάνζα. Ο Ιταλός ομοσπονδιακός προπονητής όμως δύσκολα θα φύγει τώρα από την Τουρκ Χαβαγιαλορί, που είναι στην τέταρτη θέση, πίσω από τις υποψήφιες πρωταθλήτριες Ευρώπης και με τεράστιο προϋπολογισμό Εζατζίμπασι, Βακιφμπανκ, ένα βαθμό πίσω από την πανίσχυρη Φενέρ Μπαχτσέ και τέσσερις πάνω από τη Γαλατά Σεράι.

Το όνειρο του Αμποντάνζα, η τοπ αθλήτρια και τα κλειδιά της Εθνικής βόλεϊ

Στον ΠΑΟΚ γνωρίζουν τη δουλειά που έκανε ο Αμποντάνζα στην Εθνική με τις Τερζόγλου, Tσιόγκα, αλλά ακόμη περισσότερο με την Ξανθοπούλου που είναι πλέον η κορυφαία λίμπερο στην Ελλάδα. Οι δυο κεντρικές έχουν παραγκωνισθεί από τον Φενόλιο.

Αμποντάνζα: Ένας Μοντάλι με... αλήτικο στυλ

Αν δεν βρεθεί άκρη με τον τουρκική ομάδα, ο ΠΑΟΚ θα προτείνει στον Αμποντάνζα να δουλέψει του χρόνου στη Θεσσαλονίκη, παρά το υψηλό κασέ του, αλλά πάνω απ όλα πρέπει να συμφωνήσει για τη μετακόμιση και η Τουρκάλα σύζυγος του.