Oλυμπιακός: Αποδεσμεύτηκε η Φρέγια Όλμπρεχτ που πήγε στη Ματσεράτα

Ο Ολυμπιακός θα συνεχίσει με 4 ξένες, αφού η Φρέγια Όλμπρεχτ δεν δέχτηκε να παίζει μόνο στην Ευρώπη και αποδεσμεύτηκε...

Oλυμπιακός: Αποδεσμεύτηκε η Φρέγια Όλμπρεχτ που πήγε στη Ματσεράτα

Η απόκτηση της Τζούλιας Καράρο ανέβασε τον αριθμό των ξένων παικτριών σε 5 και στην Ελλάδα ο Μιτσέλι θα βασιζόταν για το κέντρο στις Τζίνα Λαμπρούση, Μελίνα Εμμανουηλίδου, Κατερίνα Γιώτα.

O Γκουσταβάο στον Ολυμπιακό, η αλήθεια για τον Σάντερ

Με την προσθήκη της Ιταλίδας πασαδόρου και τη χρησιμοποίηση των Σάλας, Κούμπουρα, Γουίντερς περίσσευε η Βελγίδα Όλμπρεχτ που υπολογιζόταν μόνο για τα ευρωπαϊκά ματς. Αυτό όμως δεν άρεσε στη διεθνή κεντρική, γι' αυτό και αποδεσμεύτηκε και πήγε στην ιταλική Ματσεράτα.

Επιστροφή Κοβάτσεβιτς στον Ολυμπιακό, πραξικόπημα στον ΠΑΟ, o εφιάλτης του Ανδρεόπουλου!

Ουδέν κακό αμιγές καλού, αφού ο Μιτσέλι θα δουλεύει με μία και όχι με δύο συνθέσεις, οι ξένες θα είναι οι Σάλας, Κούμπουρα, Γουίντερς, Καράρο (ήρθε στην Ελλάδα την Πρωτοχρονιά) και κεντρικές οι Λαμπρούση, Εμμανουηλίδου, Γιώτα, Συριστρατίδη.

Η Βασιλαντωνάκη στον Παναθηναϊκό

Στο Cev Cup ο Ολυμπιακός δεν θα παίξει με τον ΠΑΟΚ που απέτυχε παταγωδώς, αφού αποκλείστηκε από την τσέχικη Μπρνο, νέα αντίπαλο του Ολυμπιακού (11 στον Ρέντη, 18 στην Τσεχία). Αν περάσει ο Ολυμπιακός στην επόμενη φάση θα αγωνιστεί με μια εκ των Ντούγκλα Λίμπερετς Τσεχίας-Μπάλατονφουρντ Ουγγαρίας, ενώ στη διοργάνωση θα μπουν και οι αποκλεισμένες από το Τσάμπιονς Λιγκ.