Σε «ξένα» χέρια ο Ολυμπιακός...

Ο επανασχεδιασμός του Ολυμπιακού ολοκληρώνεται με την απόκτηση ξένης πασαδόρου από την Ιταλία. Μετά την Τζίνα Λαμπρούση θα ενταχθεί στο ρόστερ με απαίτηση του Λορέντσο Μιτσέλι η 28 χρονη Ιταλίδα πασαδόρος Τζούλια Καράρο.

Σε «ξένα» χέρια ο Ολυμπιακός...

Ο Ολυμπιακός μετά από 12 χρόνια δίνει την ανάπτυξη της ομάδας γυναικών στα χέρια της Τζούλιας Καράρο, που αποτελεί επιλογή του Μιτσέλι, με τη Στέλλα Χριστοδούλου να μένει στον Πειραιά.

Η επιστροφή της Τζίνας Λαμπρούση στον Ολυμπιακό

H Τζούλια Καράρο γεννήθηκε στις 25 Ιουλίου 1994 στη Βενετία, έχει ύψος 1.75 και ξεκίνησε το βόλεϊ το 2010 στην Πιάβε και στη συνέχεια έπαιξε στην Μπέργκαμο, την Μπολόνια, στην Πέζαρο και το 2014 πήγε στη Γερμανία και στο Πότσδαμ για να επιστρέψει στη Μόντενα, στην Μπέργκαμο, στη Σκαντίτσι και στη Μόντσα με την οποία κατέκτησε το Κύπελλο CEV. To 2021 πήγε στη Γαλλια και στη Βόλερο με προπονητή τον Μιτσέλι όπου κατέκτησε το νταμπλ και αναδείχθηκε κορυφαία πασαδόρος στο πρωτάθλημα Γαλλίας.

Aριστοτέλης Σκύδρας: Μέσα ο Στεφάνοβιτς, έξω οι Προύσαλης, Σαντοβάλ

Φέτος μεταγράφηκε στην Μεγκαβόλει, αλλά η παρουσία της σπουδαίας αμερικάνας Μίκα Χάνκοκ δεν της έδωσε χρόνο συμμετοχής, με αποτέλεσμα την απαίτηση της να μείνει ελεύθερη για να παίξει σε άλλη ομάδα. Γι' αυτό η ομάδα της απέκτησε πριν από λίγες ημέρες την πασαδόρο της Ισπανίας Ρακέλ Καστελάνος και την άφησε ελεύθερη.

Στην Εθνική Ιταλίας έπαιξε στις ομάδες κάτω των 18 χρονών, με τις οποίες κατέκτησε το αργυρό μετάλλιο στο Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα.

Η Καράρο ήταν επιλογή του Μιτσέλι που την είχε στη Βολερό, ο Ιταλός προπονητής εντόπισε το πρόβλημα στην πάσα και θα πάρει τη θέση της Φρέγιας Όλμπρεχτ που θα παραμείνει για την Ευρώπη, ενώ στην Ελλάδα θα μείνει ως πέμπτη ξένη.

Η Στέλλα Χριστοδούλου παρότι είχε προτάσεις από ελληνικές ομάδες που κάλυπταν το συμβόλαιο της προτίμησε να μείνει στον Ολυμπιακό. Και η Κατερίνα Γιώτα θα μείνει στον Ολυμπιακό, με αποτέλεσμα να αποχωρήσουν η πασαδόρος Νεφέλη Χατζηγρηγορίου και η Συριστρατίδη Αγγελίνα.