Η επιστροφή της Τζίνας Λαμπρούση στον Ολυμπιακό

Ξεκίνησε ο επανασχεδιασμός του Ολυμπιακού με την επιστροφή της διεθνούς κεντρικής Τζίνας Λαμπρούση, μετά από απουσία διόμιση χρόνων στο εξωτερικό. 

Η επιστροφή της Τζίνας Λαμπρούση στον Ολυμπιακό

H Tζίνα Λαμπρούση μετά από απουσία διόμιση χρόνων (2 περιόδους στη Γαλλία, μισή στην Ρουμανία) γυρίζει στην Ελλάδα και τον Ολυμπιακό, στην προσπάθεια της πειραϊκής ομάδας, να επιστρέψει στην κορυφή...

Σε «ξένα» χέρια ο Ολυμπιακός...

Η Λαμπρούση (27 Ιανουαρίου 1993) με 1.84 ύψος ήταν βασικό στέλεχος του Ολυμπιακού στην παντοκρατορία του και σήκωσε το Τσάλεντζ Καπ μέσα στην Προύσα. Στον Πειραιά μετακόμισε το 2013 από τον Ηρακλή Κηφισιάς, κατέκτησε 7 πρωταθλήματα, 6 Κύπελλα και αναδείχθηκε MVP στο φάιναλ φορ του Κυπέλλου στη Χίο το 2016. To 2020 πήγε για δυο χρόνια στη γαλλική Μιλούζ και φέτος στην ρουμανική Ταργκοβίτσε του Τζιάνι Καπράρα, όπου δεν είχε τον επιθυμητό χρόνο συμμετοχής.

Τη Λαμπρούση διεκδίκησε και η ΑΕΚ που έδινε περισσότερα χρήματα, ενώ την ήθελε και ο Γιάννης Καλμαζίδης στον Παναθηναϊκό, αλλά δεν προχώρησαν οι συζητήσεις επειδή ο πρόεδρος Τάκης Μαλακατές έβαλε βέτο, καθώς είναι σύντροφος του Θανου Αραγιάννη, πρώην χορηγού της ομάδας, που αποχώρησε επειδή διαφώνησε με την περσινή απομάκρυνση του Απόστολου Οικονόμου και την αντικατάσταση του με τον Μπράνκο Γκάιτς.

Ο Ολυμπιακός βάζει άλλη μια ελληνίδα εξάδας στη σύνθεση του και προχωράει στην απόκτηση ξένης πασαδόρου, με τη Φρέγια Όλμπρεχτ να μένει για τα ευρωπαϊκά κύπελλα και ως πέμπτη ξένη στην Ελλάδα.

Η Τζίνα Λαμπρούση θα επιστρέψει και στην Εθνική μετά από απουσία ενός χρόνου...