Ξένη πασαδόρος και Λαμπρούση για Ολυμπιακό, ΑΕΚ, ακροδιαγώνια για Παναθηναϊκό

Η Τζίνα Λαμπρούση επιστρέφει στην Ελλάδα και ερίζουν Ολυμπιακό και ΑΕΚ, η πειραϊκή ομάδα ψάχνει ξένη πασαδόρο, ο Παναθηναϊκός αναζητά ξένη ακροδιαγώνια...

Ξένη πασαδόρος και Λαμπρούση για Ολυμπιακό, ΑΕΚ, ακροδιαγώνια για Παναθηναϊκό

Ο Ολυμπιακός ετοιμάζει κοσμογονικές αλλαγές για το ρόστερ του προκειμένου να επανέλθει στην κορυφή και μετά από 12 χρόνια αναμένεται να πάρει ξένη πασαδόρο.

Για να συμβεί αυτό πρέπει να βρει καλή ελληνίδα κεντρική και να κρατήσει τη Φρέγια Όλμπρεχτ ως 5η ξένη που θα παίζει σίγουρα στα ευρωπαϊκά κύπελλα και θα εναλλάσσεται με τις υπόλοιπες στο πρωτάθλημα.

Η μοναδική ελληνίδα που μπορεί να βρεθεί στην εξάδα του Ολυμπιακού είναι η Τζίνα Λαμπρούση μετά από δύο χρόνια στη Γαλλία και λίγους μήνες στη Ρουμανία, όπου ο μέντορας της Τζιάνι Καπράρα δεν την έχει βασική.

Mε τη Στεάουα ο Ολυμπιακός, με Οράιον ο Παναθηναϊκός, πριν από τον εμφύλιο...

Αν ο Ολυμπιακός πάρει την Λαμπρούση θα κινηθεί για ξένη πασαδόρο και η Στέλλα Χριστοδούλου θα έχει τρεις επιλογές. Να μεταγραφεί σε άλλη ελληνική ομάδα, να πάει στο εξωτερικό ή να μείνει στην Ολυμπιακό και να αποχωρήσει ως πρωταθλήτρια. Αβέβαιο και το μέλλον της Κατερίνας Γιώτα στον Πειραιά...

Την Τζίνα Λαμπρούση όμως διεκδικεί και η ΑΕΚ που δίνει μάλιστα πολλά περισσότερα λεφτά από τον Ολυμπιακό, ενώ στον χορό μπήκε και ο Παναθηναϊκός, όπου η κατάσταση είναι περίπλοκη. Κι αυτό γιατί η Λαμπρούση είναι σύντροφος του περσινού χορηγού Θάνου Αραγιάννη, που τα έσπασε με τη διοίκηση και αποχώρησε γιατί ήταν αντίθετος στην αποχώρηση του Απόστολου Οικονόμου. Όμως η Λαμπρούση μπορεί να λειτουργήσει και σαν γέφυρα για επιστροφή του Αραγιάννη.

Απο εκεί και πέρα η ΑΕΚ χτυπάει σε όλα τα μέτωπα, ψάχνει και ελληνίδα και ξένη ακραία με υποδοχή, αναζητά την αντικαταστάτρια της Καλντερόν και δεν αποκλείεται να κάνει πέραν της μίας μεταγραφικής κίνησης. Ο Παναθηναϊκός έδιωξε την Σέρβα Αναστασία Ίβκοβιτς και θέλει μια ξένη που θα παίζει και διαγώνια και ακραία για να έχει εναλλακτικές λύσεις στην Ανθούλη, αλλά και στις Ανάι, Γκρόθες.

Στα υπόλοιπα μεταγραφικά η Ξανθοπούλου θα ανακοινωθεί από την ΑΕΚ η Αναγνώστου από τα Βριλήσσια, ενώ αποχώρησε για λόγους υγείας η Δραγουμάνου από τον Απολλώνιο, που ψάχνει την αντικαταστάτρια της. Ο Πανιώνιος δεν το βάζει κάτω και πάει για πολλαπλά μεταγραφικά «μπαμ» για να καλύψει το χαμένο έδαφος, με πρώτη την Έλενα Μιλεντίγεβιτς. Η Μπάκα επιστρέφει από την Αμερική και την γλυκοκοιτάζει ο Άρης που πήρε δυο νέες ξένες, τις Καϊσέδο, Μπέτσεβα. Επιστροφή στην Ελλάδα και για την Αριάνα Πίρβ που κάνει προπόνηση στη Θεσσαλονίκη και έχει προτάσεις από Άρη και ΑΟ Θήρας. Ο Παναθηναϊκός κοιτάει την Πασιά για δεύτερη πάσα, οι Μακεδόνες έκλεισαν ξένη πασαδόρο, ενώ ο ΠΑΟΚ παίρνει την Τριλυράκη από τον Βότση πάει για τρίτη ξένη ακραία.