Για πρώτη φορά Ολυμπιακός-ΠΑΟΚ στο βόλεϊ γυναικών

Οι «ερυθρόλευκες» θα αντιμετωπίσουν για πρώτη φορά στην ιστορία τους τον «Δικέφαλο του Βορρά».

Για πρώτη φορά Ολυμπιακός-ΠΑΟΚ στο βόλεϊ γυναικών
Eurokinissi

Οι νταμπλούχες Ελλάδος θα πάρουν μέρος σε τουρνουά στο νησί της Νάξου, στο οποίο θα συμμετάσχουν ο τοπικός Παναξιακός, η Θέτιδα Βούλας και ο ΠΑΟΚ. Οι αγώνες θα γίνουν στις 5-7 Οκτωβρίου στο κλειστό «Δημήτριος Περιστεράκης».

Αυτή θα είναι η πρώτη φορά που οι Πειραιώτισσες θα αντιμετωπίσουν το αντίστοιχο τμήμα βόλεϊ του ΠΑΟΚ, το οποίο αγωνίζεται στην pre-league. Στο παρελθόν δεν έχει υπάρξει άλλη αναμέτρηση μεταξύ των δύο συλλόγων σε επίπεδο γυναικών.

Ανακοινώθηκαν τα φιλικά προετοιμασίας

Όπως κάθε χρόνο, έτσι και το 2018 o Ολυμπιακός θα δώσει φιλικούς αγώνες στη γειτονική Τουρκία. Οι «τρεμπλούχες», θα αντιμετωπίσουν σε τέσσερις φιλικές αναμετρήσεις τη νεοσύστατη Turkish Airlines, ενώ ακόμη θα αγωνιστούν εναντίων της ομάδας του Αιγάλεω αλλά και του Πορφύρα.

Αναλυτικά, η ανακοίνωση:

«Η προετοιμασία της, ομάδας βόλεϊ γυναικών του Ολυμπιακού, έχει ξεκινήσει και περιλαμβάνει μια σειρά φιλικών αγώνων, οι οποίοι ξεκινούν από τις 15 Σεπτεμβρίου, με αντίπαλο το Αιγάλεω. Ο Ολυμπιακός έχει κλείσει 4 σπουδαία φιλικά με την νεοσύστατη ομάδα από την Τουρκία, της γνωστής αεροπορικής εταιρείας Turkish Airlines. Δυο εκ των οποίων θα πραγματοποιηθούν στο Ρέντη και τα υπόλοιπα δυο στην έδρα της Τουρκικής ομάδας στην Κωνσταντινούπολη.

Αναλυτικά το πρόγραμμα φιλικών προετοιμασίας της ομάδας βόλεϊ γυναικών του Ολυμπιακού για τον Σεπτέμβρη έχει ως εξής.

15/09/2018 Ολυμπιακός - Αιγάλεω
20/09/2018 Ολυμπιακός - Turkish Airlines
21/09/2018 Ολυμπιακός - Turkish Airlines
26/09/2018 Ολυμπιακός - Πορφύρας
29/09/2018 Turkish Airlines - Ολυμπιακός
30/09/2018 Turkish Airlines - Ολυμπιακός