Aυτή είναι η νέα ομάδα της Εύας Χαντάβα

Η Εύα Χαντάβα μετά το νταμπλ με τον Παναθηναϊκό, θα συνεχίσει την καριέρα της στο εξωτερικό.

Aυτή είναι η νέα ομάδα της Εύας Χαντάβα

Στην Ιαπωνία θα συνεχίσει την καριέρα της η Εύα Χαντάβα και στην Gunma Bank Green Wings, με ένα εξωφρενικό ποσόν. Καμία άλλη ελληνίδα βολεϊμπωλίστρια δεν πήρε τόσα χρήματα, όχι σε ένα, αλλά σε τρία χρόνια στη Volley League γυναικών. Xορηγός είναι μια τράπεζα η Gunma Bank LTD και το χρώμα της ομάδας είναι το πράσινο. Πέρυσι έπαιζε στην Α2 και τερμάτισε δεύτερη. Προπονητής είναι ο Μαιούμι Σαίτο. Είναι νέα ομάδα που το 2017 ήταν στην τρίτη κατηγορία, αλλά η Τράπεζα έριξε πολλά χρήματα, με στόχο την άνοδο στ επαγγελματική κατηγορία.

Λουκέτο στην Ομοσπονδία Βόλεϊ, λόγω των χρεών στην Παιανία, αποχωρούν οι Εθνικές από το Ευρωβόλεϊ

Έδρα της το Kiryu Civic Gymnasium χωρητικότητας 1200 θέσεων. Η πόλη που εδρεύει είναι το Kiryu Cuty Gunma, στο κέντρο της Ιαπωνίας με πληθυσμό 109.000.Παραδοσιακά, η κύρια βιομηχανία του Kiryū ήταν η σηροτροφία και η κατασκευή μεταξωτών υφασμάτων, με αρχεία που χρονολογούν την παραγωγή μεταξιού από το 713 μ.Χ.

Το Kiryu είναι ιδιαίτερα γνωστό στην περιοχή για τις κατασκευές οροφής με δόντια πριονιού. Η επίσημη μασκότ της πόλης Kiryu είναι ένας χαρακτήρας με θέμα το πριόνι που ονομάζεται Kinopi.

Η Γρεβενιώτισα παίκτρια είχε πρόταση από την ΑΕΚ για τριετές συμβόλαιο με πολλά χρήματα, καθώς και από την Βραζιλία και το Καζακστάν, θα παίξει όμως στο δύσκολο, πλην πλουσιοπάροχο πρωτάθλημα της Ιαπωνίας.