Η Μίλιτσα Κούμπουρα οδεύει προς την ΑΕΚ

Μετά το ναυάγιο με την Εύα Χαντάβα η ΑΕΚ κινείται για την απόκτηση της ακροδιαγώνιας Μίλιτσα Κούμπουρα.

Η Μίλιτσα Κούμπουρα οδεύει προς την ΑΕΚ

Η ΑΕΚ έψαχνε μια ακροδιαγώνια και φαίνεται ότι την βρήκε στο πρόσωπο της Μίλιτσις Κούμπουρα που έπαιξε πρόπερσι στον ΠΑΟΚ πέρυσι έγινε μητέρα και φέτος είναι κάτοικος Αθηνών, αφού παντρεύτηκε Έλληνα.

Η 27 χρονη αθλήτρια, γεννημένη το 1995 στη Σερβία, έχει ύψος 1.93 και αγωνίζεται ως διαγώνιος.

Η Milica Kubura έχει στεφθεί Πρωταθλήτρια και Κυπελλούχος Σερβίας με την Crvena Svezda την αγωνιστική περίοδο 2012-2013, με την επόμενη σεζόν να αποτελεί «ορόσημο» στην καριέρα της αθλήτριας, καθώς μετακόμισε στις ΗΠΑ για να σπουδάσει και ταυτόχρονα να αγωνιστεί με τα χρώματα του Florida State University.

Με την ολοκλήρωση των σπουδών της το 2018, η αθλήτρια επέστρεψε στη Σερβία και το Βελιγράδι, προκειμένου να αγωνιστεί για λογαριασμό της Παρτιζάν.

Την σεζόν 2019-2020, η Milica Kubura μετακόμισε στη Γερμανία, όπου αγωνίστηκε με την ομάδα της Dresner SC και κατέκτησε το Κύπελλο Γερμανίας. Πρόπρσι έπαιξε στον ΠΑΟΚ

Η αθλήτρια, το 2010, φόρεσε για πρώτη φορά τη φανέλα της Εθνικής Σερβίας με τα νέα κορίτσια, ενώ δύο χρόνια μετά, το 2012, αποτέλεσε μέλος της εθνικής ομάδας της Σερβίας που έλαβε μέρος στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Νέων Γυναικών και το 2013, της ομάδας που συμμετείχε στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Κ21.

ΑΕΚ

Πασαδόροι: Λαμπρινή Κωνσταντινίδου, Eιρήνη Αναγνώστου

Κεντρικές: Βασιλική Διάλλα, Τατιάνα Κουλίκοβα (Ρωσία), Άννα Καλαντάτζε, Μίλιτσα Κούμπουρα (Σερβία;)

Διαγώνιες: Ζιζέλ Σίλβα (Κούβα)

Ακραίες: Γιας (Αργεντινή), Κωνσταντίνα Βλαχάκη

Λίμπερο: Μαριαλένα Αρτακιανού, Eβίτα Ξηντάρα

Προπονητής: Κώστας Αρσενιάδης