Nέα απίστευτη πρόταση της ΑΕΚ στη Χαντάβα για τριετές συμβόλαιο

Η ΑΕΚ έκανε ρελάνς και με απίστευτη πρόταση για τριετές συμβόλαιο θέλει να δελεάσει τη 32 χρονη Εύα Χαντάβα να φορέσει τα κιτρινόμαυρα.

Nέα απίστευτη πρόταση της ΑΕΚ στη Χαντάβα για τριετές συμβόλαιο

Η ΑΕΚ δίνει φέτος τα ρέστα της, ετοιμάζει την πιο ακριβή ομάδα της ιστορίας της για να κατακτήσει το πρωτάθλημα βόλεϊ γυναικών και γι' αυτό έκανε νέα αυξημένη πρόταση στην Εύα Χαντάβα, που όμοια της δεν έχει υπάρξει στην Ελλάδα.

Η ΑΕΚ λοιπόν προτείνει τριετές συμβόλαιο στην Γρεβενιώτισα πρώην αρχηγό του Παναθηναϊκού με ποσά που δεν έχουν ξαναδοθεί σε ελληνίδα βολεϊμπωλίστρια. Η πρόταση έφερε σε δίλημμα την Χαντάβα που ήταν αποφασισμένη να φύγει στο εξωτερικό. Έχει μάλιστα δυο πολύ καλές προτάσεις και ήταν έτοιμη να υπογράψει ώσπου ήρθε η πρόταση από την ΑΕΚ. Η προσφορά ισχύει μέχρι το βράδι της Παρασκευής και η 32 χρονη Χαντάβα πρέπει να απαντήσει σε λίγες ώρες. Αν δεχθεί την πρόταση, λογικά θα κλείσει την καριέρα της στην «Ένωση». Αν είναι αρνητική η απάντηση της, τότε η ΑΕΚ θα ρίξει τα λεφτά για να πάρει μια σπουδαία ξένη ακραία που θα κάνει τη διαφορά. Προτιμά όμως τη Χαντάβα.

H συμπαίκτρια της Μπελ, Αντόρα Ανάι, στον Παναθηναϊκό-Γιατί απορρίφθηκε από τον Ολυμπιακό

Συνεχίζονται εξάλλου οι συζητήσεις με τον Δήμαρχο Νέου Ηρακλείου για να μετακομίσουν εκεί άνδρες και γυναίκες, αφού το σχολικό της Νέας Φιλαδέλφειας δεν χωράει τα όνειρα της ΑΕΚ. Η κάρτα φιλάθλου αναμένεται να φέρει μεγάλα έσοδα στην ερασιτεχνική ΑΕΚ, όπως συμβαίνει εδώ και πολλά χρόνια στον Ολυμπιακό.

ΑΕΚ

Πασαδόροι: Λαμπρινή Κωνσταντινίδου, Eιρήνη Αναγνώστου

Κεντρικές: Βασιλική Διάλλα, Τατιάνα Κουλίκοβα (Ρωσία), Άννα Καλαντάτζε

Διαγώνιες: Ζιζέλ Σίλβα

Ακραίες: Γιας (Αργεντινή), Κωνσταντίνα Βλαχάκη

Λίμπερο: Μαριαλένα Αρτακιανού, Eβίτα Ξηντάρα

Προπονητής: Κώστας Αρσενιάδης