Aπίστευτη πρόταση της ΑΕΚ στην Εύα Χαντάβα!

Η ΑΕΚ δίνει τα... ρέστα της και έκανε απίστευτη πρόταση στην Εύα Χαντάβα για να φορέσει τα κιτρινόμαυρα...

Aπίστευτη πρόταση της ΑΕΚ στην Εύα Χαντάβα!

H AEK λοιπόν παρά την απόκτηση της Κωνσταντίνας Βλαχάκη και της αργεντίνας Γιαμίλα Νίζετιτς, έκανε απίστευτη πρόταση στην Εύα Χαντάβα, με ποσόν που δεν έχει ξαναδοθεί σε ελληνίδα παίκτρια.

Η Χαντάβα βρίσκεται διακοπές στο Σικάγο μαζί με τον φίλο της και της... έπεσε το ακουστικό όταν άκουσε την πρόταση της ΑΕΚ, αλλά έχει μεγαλύτερη από ομάδα του εξωτερικού και ετοιμάζεται να υπογράψει το καλύτερο συμβόλαιο της ζωής της.

Η πρόταση της ΑΕΚ την έφερε σε δίλημμα, αλλά όπως είπε και στους ανθρώπους της «Ένωσης» έχει πολύ καλύτερη πρόταση από ομάδα του εξωτερικού και οι δικηγόροι ετοιμάζουν τα συμβόλαια για υπογραφή. Εκτός κι αν ο νόστος την κρατήσει στην Ελλάδα και μετά τον Ολυμπιακό, τον ΠΑΟΚ και τον Παναθηναϊκό, όπου έκανε πρωταθλητισμό φορέσει και τη φανέλα της ΑΕΚ με στόχο την κορυφή. Ξεκίνησε από τα Γρεβενά και μετά έπαιξε στον Ηρακλή.

Το σίγουρο είναι ότι η ΑΕΚ που ετοιμάζεται για μετακόμιση στο Νέο Ηράκλειο, κάνει σπουδαία ομάδα με στόχο το πρωτάθλημα, το οποίο κατέκτησε το 2012 και μετά ήρθε η κυριαρχία του Ολυμπιακού. Σε περίπτωση απόκτησης της Εύας Χαντάβα, η Κωνσταντίνα Βλαχάκη προορίζεται για τρίτη ακραία...