Επίσημο: Στην ΑΕΚ η Γιαμίλα Νίζετιτς

Η Γιαμίλα Νίζετιτς ανακοινώθηκε από την ΑΕΚ. 

Επίσημο: Στην ΑΕΚ η Γιαμίλα Νίζετιτς

Την απόκτηση της 33χρονης ακραίας από την Αργεντινή Γιαμίλα Νίζετιτς ανακοίνωσε η ΑΕΚ.

«H AEK βρίσκεται στην πολύ ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την έναρξη της συνεργασίας της με την Γιαμίλα Νίζετιτς. Η 33χρονη (27/01/1989) ακραία, ύψους 1,82 μ., υπέγραψε μονοετές συμβόλαιο και εντάσσεται στο δυναμικό της γυναικείας ομάδας Βόλεϊ του Συλλόγου.

Η διεθνής με την Εθνική Αργεντινής, ακραία, ξεκίνησε την καριέρα της από την Atletico Central Cordoba Argentina το 2003, ενώ την επόμενη χρονιά έπαιξε στην Club 9 De Julio, όπου έμεινε για δύο χρόνια πριν μεταγραφεί στην ισπανική Club 15-15. Το 2008 πήγε στη Γαλλία για λογαριασμό της SF Paris Saint-Cloud και την επόμενη σεζόν στην Γερμανία για την Rote Raben Vilsbiburg.

Το 2010 επέστρεψε στη Γαλλία για να αγωνιστεί με την Stella Calais Volley Ball και δύο χρόνια μετά, πήγε στην Τουρκία. Εκεί αγωνίστηκε κατά σειρά για τις Besiktas, Nilufer Belediyespor και Seramiksan SK. Το 2017 πήρε μεταγραφή στην ιταλική myCicero Volley Pesaro και την επόμενη σεζόν στην Igor Gorgonzala Novara. To 2019 έπαιξε στην Boska San Bernando Cuneo. Το 2020 γύρισε στη Γαλλία για να αγωνιστεί στην Beziers Volley, ενώ τη σεζόν που ολοκληρώθηκε την ολοκλήρωσε με την ιταλική, Delta Despar Trentino.

Γιαμίλα, καλώς όρισες στην οικογένεια της ΑΕΚ!», αναφέρει στην ανακοίνωσή της η ΑΕΚ.