Ο Μιτσέλι έφερε και την παίκτρια-ορχήστρα Τζάλι Γουίντερς

Tην παίκτρια-ορχήστρα Τζάλι Γουίντερς φέρνει μαζί του ο νέος προπονητής του Ολυμπιακού, Μιτσέλι που υπέγραψε πακέτο μόλις την κάλεσε να τον ακολουθήσει από τη Γαλλία και τις Κάννες, στην Ελλάδα και τον Πειραιά.

Ο Μιτσέλι έφερε και την παίκτρια-ορχήστρα Τζάλι Γουίντερς

Η Γουίντερς αποφοίτησε από το κολέγιο Κρέιτον και πήγε στην ισπανική Φασάδας το 2018, τις δυο επόμενες χρονιές έπαιξε στη Γαλλία στη Σαν Ραφαέλ και φέτος στις Κάννες. Είναι 25 χρονών (26-7-97) έχει ύψος 1.90 και το 2019 αναδείχθηκε MVP και καλύτερη ακραία του κολεγιακού πρωταθλήματος στην Ανατολική Ακτή.

Αλλαγή σελίδας στον Ολυμπιακό με Λορέντσο Μιτσέλι

Είναι μια αθλήτρια που τα κάνει όλα καλά, σε υποδοχή, επίθεση, σερβίς, μπλοκ και με την παρουσία της ο Ολυμπιακός δένει την υποδοχή, ψηλώνει το μπλοκ και κατεβάζει τον μέσο όρο ηλικίας, αφού η Γουίντερ είναι σε γόνιμη αθλητικά ηλικία, έχει κίνητρα, δεν έχει τραυματισμούς και μπορεί να βοηθήσει τα μάλα την ομάδα του Πειραιά να επιστρέψει στην κορυφή. Ήταν και η ηγετική φυσιογνωμία στις Κάννες.

Ολυμπιακός: Νέος προπονητής ο Λορέντζο Μικέλι

'Εχει κατακτήσει ένα κύπελλο Ισπανίας, ένα κύπελλο Γαλλίας και Σούπερ Καπ στις δυο χώρες, παίζοντας σε ομάδες που δεν πρωταγωνιστούσαν, με τον Ολυμπιακό να αποτελεί εφαλτήριο για την εκτόξευση της καριέρας της.

Ο Ολυμπιακός περιμένει απάντηση και από τη Βίλμα Σάλας, που θα είναι η δεύτερη ακραία της νέας περιόδου και η Κουβανή θα απαντήσει αρνητικά ή θετικά, όταν επιστρέψει από τις διακοπές της στην Τουρκία.

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Πασαδόροι: Στέλλα Χριστοδούλου, Νεφέλη Χατζηγρηγορίου

Κεντρικές: Κατερίνα Γιώτα, Μελίνα Εμμανουηλίδου

Ακραίες: Βίλμα Σάλας (;), Μαρία Γενιτσαρίδη, Tζάλι Γουίντερς (ΗΠΑ)

Λίμπερο: Μαρία Αντωνακάκη

Διαγώνιες:

Προπονητής: Λορέντσο Μιτσέλι (Ιταλία)