Παρίζι: «Χάσαμε πολλούς πόντους στη σειρά...»

Στα μπλακ άουτ του Ολυμπιακού στάθηκε ο Ιταλός τεχνικός Κάρλο Παρίζι

Παρίζι: «Χάσαμε πολλούς πόντους στη σειρά...»

O Κάρλο Παρίζι δήλωσε: «Ο Παναθηναϊκός εκμεταλλεύτηκε κάποιες ευκαιρίες σε κρίσιμα σημεία. Εμείς δεν πιάσαμε την απόδοση που θέλαμε και δεν επιτρέπεται σε αυτά τα ματς να χάνουμε πολλούς πόντους στη σειρά. Στο πρώτο σετ, επιστρέψαμε από το 20-12 και είχαμε την ευκαιρία να το κερδίσουμε, αλλά δεν το κάναμε, όπως και στο δεύτερο σετ, στο 21-19. Γενικά, δεν είχαμε την εικόνα που θέλαμε, δεν είχαμε καλό μπλοκ και άμυνα, κάναμε πολλά λάθη. Πρέπει να ξεχάσουμε αυτό το ματς και να μαζέψουμε όλη μας την ενέργεια για τον πέμπτο τελικό»

Μελίνα Εμμανουηλίδου: «Δεν πρέπει να απογοητευόμαστε, γιατί σε σειρά τελικών μπορούν να γίνουν όλα. Είμαστε δύο πολύ καλές ομάδες, που έχουμε τον ίδιο στόχο. Έχουμε το πλεονέκτημα της έδρας και πρέπει να το εκμεταλλευτούμε. Θεωρώ, ότι φέτος δεν θα… σπάσει καμία έδρα και για αυτό είναι σημαντική η στήριξη του κόσμου μας στο τελευταίο ματς της σεζόν».

Μπράνκο Γκάιτς (Προπονητής Παναθηναϊκού): «Αποδείξαμε καλά ότι είμαστε καλή ομάδα και πρέπει να το κάνουμε και στο επόμενο ματς. Είναι η τελευταία ευκαιρία για όλους μας. Έχουμε την ποιότητα και την ικανότητα να το κάνουμε. Ότι κάνουμε στις προπονήσεις πρέπει να το δείξουμε την Πέμπτη στον αγωνιστικό χώρο και να πάρουμε τη νίκη. Πρέπει να έχουμε ηρεμία και να κοιτάξουμε το παιχνίδι πόντο με τον πόντο.

Πιστεύω στην ομάδα θα δώσουμε ότι έχουμε για να κατακτήσουμε το πρωτάθλημα. Ευχαριστώ τον κόσμο του Παναθηναϊκού για τη στήριξη που είναι ο καλύτερος στην Ελλάδα».

Εύα Χαντάβα (Ακραία Παναθηναϊκού): «Ξέραμε ακριβώς τι έπρεπε να κάνουμε. Ο εγωισμός ήταν αρκετός και είμαστε ομάδα και το δείχνουμε. Θα δώσουμε τα πάντα για να κερδίσουμε την Πέμπτη.

Θεωρώ ότι στο Ρέντη κάναμε πολλά λάθη και δεν έπρεπε να ξανασυμβεί αυτό. Θα πάμε με αυτό το σκεπτικό και μεθαύριο».