Ολυμπιακός: Άγκοστ ή Κόστα το δίλημμα του Κάρλο Παρίζι

Ο προπονητής του Ολυμπιακού Κάρλο Παρίζι  προβληματίζεται αν θα παίξει με την Άγκοστ ή την Κόστα στον τρίτο τελικό στον Ρέντη(Παρασκευή 6/5, 18.00) κι ενώ το σκορ είναι 1-1

Ολυμπιακός: Άγκοστ ή Κόστα το δίλημμα του Κάρλο Παρίζι

Η απόδοση της Τέιλορ Άγκοστ στους δυο τελικούς Ολυμπιακός-Παναθηναϊκός, προβληματίζει τον Κάρλο Παρίζι αφού η Αμερικανίδα είχε μόλις 10/43 επιθέσεις (9/30 και 2/13) και είναι ασταθής στην υποδοχή. Προτιμήθηκε για να δώσει βοήθειες στην επίθεση στην Σάλας και τη Χίπε, αλλά αντικαταστάθηκε από την Μαρία Γενιτσαρίδη. Γι αυτό υπάρχει σκέψη να χρησιμοποιηθεί η βραζιλιάνα Μαριάνα Κόστα που διακρίνεται στην υποδοχή και σίγουρα μπορεί να έχει καλύτερα νούμερα και στην επίθεση.

Ο Κάρλο Παρίζι δήλωσε: «Στο προηγούμενο ματς, χάσαμε το δεύτερο… σετ. Η σειρά κρίνεται στα τρία και πρέπει να συνεχίσουμε τη μάχη! Προετοιμαζόμαστε για τον τρίτο τελικό με τον Παναθηναϊκό και σίγουρα, θέλουμε να βελτιώσουμε κάποια πράγματα, τόσο στην ψυχολογία και τη διάθεση στον αγωνιστικό χώρο, όσο και κάποια τεχνικά κομμάτια, όπως στο σερβίς, στην μπλοκ-άμυνα, αλλά και στις επιθέσεις μας, γιατί αυτά τα ματς κρίνονται στις λεπτομέρειες, όπως ξέρουμε. Θεωρώ, ότι θα είμαστε έτοιμοι για τον αγώνα».

Η Αρέτα Κονόμι πρόσθεσε: «Είναι ένα πολύ σημαντικό ματς, το οποίο θα μας φέρει ένα βήμα πιο κοντά στον τελικό μας στόχο, αν κερδίσουμε. Η ομάδα δουλεύει ήδη πάνω στα λάθη που έγιναν στον προηγούμενο τελικό. Θα πρέπει να μπούμε στο γήπεδο, για να πάρουμε τη νίκη, καθώς είναι μονόδρομος για εμάς και για τη διεκδίκηση του τίτλου. Η παρουσία του κόσμου μας στο Ρέντη θα μας βοηθήσει στην επίτευξη του στόχου που έχουμε».

Ο προπονητής του Παναθηναϊκός Μπράνκο Γκάιτς είπε: «Θα προσπαθήσουμε να παίξουμε καλύτερα και να «σπάσουμε» την έδρα του Ολυμπιακού. Φυσικά ο στόχος μας παραμένει ίδιος και θέλουμε να παίξουμε το βόλεϊ που μπορούμε, να δείξουμε την ποιότητά μας και σε κάθε μας να πιάνουμε υψηλά επίπεδα απόδοσης».