Γκάιτς: «Θέλαμε να αποδείξουμε ότι έχουμε πολύ καλύτερη ομάδα απ' ότι είδαμε στον πρώτο αγώνα»

Ο προπονητής του Παναθηναϊκού, Μπράνκο Γκάιτς μετά τη νίκη επί του Ολυμπιακού, εμφανίστηκε αισιόδοξος για τη συνέχεια.

Γκάιτς: «Θέλαμε να αποδείξουμε ότι έχουμε πολύ καλύτερη ομάδα απ' ότι είδαμε στον πρώτο αγώνα»

Πεπεισμένος πως η ομάδα θα παρουσιαστεί ακόμη καλύτερη στη συνέχεια των τελικών ο τεχνικός του Παναθηναϊκού, Μπράνκο Γκάιτς. Μετά τη νίκη επί του Ολυμπιακού, σχολίασε:

«Σήμερα βελτιωθήκαμε και πιστεύω ότι έτσι θα συνεχίσουμε. Έχουμε ποιότητα, έχουμε δυνατότητες και είμαι σίγουρος ότι θα παίξουμε καλύτερα από εδώ και πέρα. Ήταν δύσκολο ψυχολογικά μετά την ήττα στον πρώτο τελικό. Θα παλέψουμε μέχρι το τέλος, βήμα-βήμα και παιχνίδι με παιχνίδι. Ευχαριστούμε τον κόσμο γιατί χωρίς αυτούς θα ήταν ακόμα πιο δύσκολα. Θέλαμε να αποδείξουμε ότι έχουμε πολύ καλύτερη ομάδα απ' ότι είδαμε στον πρώτο αγώνα. Πρέπει να συγκεντρωθούμε στους εαυτούς μας για το επόμενο παιχνίδι».

Η Εύα Χαντάβα από την πλευρά της τόνισε: «Μετά το πρώτο τελικό ξέραμε ότι δεν παίξαμε καλά. Μας πείραξε και βγάλαμε εγωισμό. Αυτά τα παιχνίδια θέλουν ψυχή και θέληση για τη νίκη. Σήμερα τα καταφέραμε μαζί με τον κόσμο μας. Συνεχίζουμε τώρα για τον τρίτο τελικό. Δουλέψαμε πολύ στα κομμάτια που δεν αποδώσαμε στο πρώτο παιχνίδι και είναι πολύ σημαντική η σημερινή νίκη. Είναι νίκη ψυχολογίας για τα επόμενα. Σίγουρα δεν θα δείξουμε το πρόσωπο που δείξαμε στον πρώτο τελικό».