Παναθηναϊκός: Οικονόμου: «Τα ισχυρά κάστρα πέφτουν από μέσα»

Ο πρώην προπονητής του Παναθηναϊκού, Απόστολος Οικονόμου, άφησε αιχμές στο αντίο του. 

Παναθηναϊκός: Οικονόμου: «Τα ισχυρά κάστρα πέφτουν από μέσα»

Τοποθετήθηκε ο Απόστολος Οικονόμου μετά την απομάκρυνσή του από τον πάγκο της ομάδας και την αντικατάστασή του από τον Μπράνκο Γκάιτς.

Προτάσεις για Παρίζι, Τζουλιάνι, η ιστορία επαναλαμβάνεται στον ΠΑΟ, Χαριτωνίδης στα Πεύκα

Αναλυτικά η ανάρτησή του στα social media:

«Ήθελα να περάσουν κάποιες ώρες ,έτσι ώστε να τοποθετηθώ σχετικά με το κλείσιμο του κύκλου μου στην ομάδα του Παναθηναϊκού, αφού όταν απομακρύνεσαι από μια ομάδα, χωρίς να ξέρεις τον πραγματικό λόγο, νιώθεις αρχικά σοκαρισμένος. Βέβαια πάντα ο σοφός λαός μας λέει πως τα ισχυρά κάστρα πέφτουν από μέσα και συνήθως από παράγοντες που δεν ξέρουν να διαχειρίζονται την πίεση του πρωταθλητισμού .

Ο κύριος λόγος αυτής μου της δήλωσης είναι ότι θα ήθελα πρωτίστως να ευχαριστήσω όλες τις παίκτριες και το υπόλοιπο technical staff ,για την αγαστή συνεργασία τους ,κατα την διάρκεια της σεζόν ,όπως φυσικά και για την εμπιστοσύνη που μου έδειξαν και που οδήγησαν τον Παναθηναϊκό ,σε μια αξιοπρεπή πορεία στην Ευρώπη , στην κατάκτηση του κυπέλλου , μετά από 12 Χρόνια και πιστεύω ακράδαντα ότι μετά από 8 μήνες σκληρής δουλειάς θα καταφέρουν να οδηγήσουν την ομάδα και στην κατάκτηση του πρωταθλήματος μετά από 11 Χρόνια.

Οικονόμου-Γκάιτς: Η κίνηση πανικού του Παναθηναϊκού, με προπονητή Β΄ Εθνικής!

Επισης Θα ήταν παράλειψη μου να μην ευχαριστήσω τον φίλαθλο κόσμο του Παναθηναϊκού ,που η στήριξη του και στο τμήμα του γυναικείου Βόλλευ υπήρξε θερμή καθόλη την διάρκεια της θητείας μου . Όμως κλείνοντας νιωθω την πραγματική μου ανάγκη ,να ευχαριστήσω τον χορηγό του τμήματος ,κ. Θάνο Αραγιάννη ,για την εμπιστοσύνη και τον σεβασμό του ,στο πρόσωπο μου ακόμα και σήμερα ,στον μοναδικό που παρέμεινε πιστός στο κοινό μας όραμα για έναν Παναθηναϊκό πρωταγωνιστή (χωρίς να κλονίζεται απο αποτελέσματα σε φιλικα παιχνίδια ,όπου οι προπονητές δοκιμάζουν διαφορά σχήματα ,ούτε βέβαια και από μαθηματικές πράξεις +-7 ) ,καθώς και για την κοινή μας προσπάθεια ,να επαναφέρουμε τον Παναθηναϊκό στο δρόμο των επιτυχιών ,του πρωταθλητισμού ,των τίτλων και της Ευρώπης ,που ξεκίνησε από πέρυσι αλλά δυστυχώς για μένα ολοκληρώθηκε εντελώς απρόσμενα .

Ελπίζω δε η στήριξη του στον Παναθηναϊκό να παραμείνει ,για να μην επιστρέψει το τμήμα του γυναικείου βολλευ ,σε μέρες του πρόσφατου παρελθόντος».