Δυσαρέσκεια στον ΠΑΟΚ για τον Λευκορώσο Αρτούρ Ούντρις

Η συμπεριφορά του Λευκορώσου Αρτουρ Ούντρις ενοχλεί στον ΠΑΟΚ σε αντιδιαστολή με την προθυμία του Καναδού Αντρέ Μπράουν που έπαιζε με σπασμένο δάκτυλο κόντρα στον Φοίνικα Σύρου.

Δυσαρέσκεια στον ΠΑΟΚ για τον Λευκορώσο  Αρτούρ Ούντρις

Ο Λευκορώσος γίγαντας (2.12, 32) Αρτουρ Ούντρις είναι η αιχμή το δόρατος στον ΠΑΟΚ, αλλά η απουσία του σε κρίσιμα ματς ενοχλεί, όταν μάλιστα ο Καναδός Αντρέ Μπράουν έπαιξε με σπασμένο δάκτυλο κόντρα στον Φοίνικα Σύρου.

Ο Ούντρις λοιπόν είπε πριν από το ματς ΠΑΟΚ-Φοίνικας Σύρου 0-3 ότι έχει πρόβλημα στον ώμο και καλά θα ήταν να προφυλαχτεί ενόψει του φάιναλ φορ του Κυπέλλου. Φυσικά δεν μπορούσαν να τον αναγκάσουν να παίξει με το ζόρι. Ο Γιάννης Καλμαζίδης τον έβαλε μόνο για μπλοκ, αλλά όταν βρέθηκε σε θέση επίθεσης, πέρασε με τα δάκτυλα τη μπάλλα στο απέναντι τερέν. Κάτι που έβγαλε από τα ρούχα του, τον επικεφαλής του ΠΑΟΚ Κώστα Παϊσιάδη όπως θα δείτε και στο βίντεο.

Κάκωση αχίλλειου ο Παγένκ ... τρέχει για το Κύπελλο

Στον ΠΑΟΚ είναι ενοχλημένοι με τον Ούντρις, ο οποίος δεν έπαιξε και με τον Ολυμπιακό στον Ρέντη, ενώ διαψεύδουν ότι ο Λευκορώσος είναι απλήρωτος. Μάλιστα πρόσφατα έβγαλαν αεροπορικά εισιτήρια για την οικογένεια του προκειμένου να έρθει στην Ελλάδα, λόγω της επικινδυνότητας στη Λευκορωσία. Κάνουν μάλιστα συγκρίσεις με τον Καναδό Αντρέ Μπράουν που έσπασε το δάκτυλο του και παρόλα αυτά έπαιξε με μπανταρισμένο χέρι. Όταν μάλιστα ο υπεύθυνος ορθοπεδικός του νοσοκομείου Μυτιλήνης ότι είπε ότι θα μείνει εκτός για μεγάλο χρονικό διάστημα απάντησε "Δυο μέρες"

Δείτε το βίντεο