Ο Ολυμπιακός καταγγέλει ως σκάνδαλο την αναβολή του αγώνα Μαρκόπουλο-Παναθηναϊκός

Η μετάθεση του αγώνα Μαρκόπουλο-Παναθηναϊκός στις 17 Φεβρουαρίου, αντί του Σαββάτου 29 Ιανουαρίου, βρίσκει αντίθετο τον  Ολυμπιακό που την καταγγέλει ως σκάνδαλο.

Ο Ολυμπιακός καταγγέλει ως σκάνδαλο την αναβολή του αγώνα Μαρκόπουλο-Παναθηναϊκός

Ο Παναθηναϊκός υποδεχόταν την Τενερίφη την Τετάρτη για το Τσάλεντζ Καπ βόλεϊ γυναικών στο Μαρούσι, αλλά εξαιτίας της κακοκαιρίας η ισπανική ομάδα δεν κατάφερε να έρθει εγκαίρως και το ματς μετατέθηκε την Πέμπτη 27 Ιανουαρίου.

Ο Παναθηναϊκός ζήτησε αναβολή του αγώνα πρωταθλήματος με το Μαρκόπουλο που ήταν προγραμματισμένος το Σάββατο 29 Ιανουαρίου, κάτι που αποδέχθηκε η γηπεδούχος ομάδας. "Είμαι υπέρ της διευκόλυνσης οποιασδήποτε ελληνικής ομάδας που παίζει στην Ευρώπη" μας είπε ο πρόεδρος του Μαρκόπουλου Πάρις Ευαγγελίου.

Το θέμα είναι ότι ο Παναθηναϊκός είχε 3 κρούσματα κορωνοϊού, τις 3 ξένες του, Στεπανένκο, Γκροθούες, Κρος, που δεν έπαιξαν με την Τενερίφη (νίκησε 3-2 η ισπανική ομάδα) και ο Ολυμπιακός καταγγέλει τη μετάθεση του ματς (αν έβγαινε και 4ο κρούσμα θα μηδενιζόταν ο Παναθηναϊκός βάση της προκήρυξης της ΕΟΠΕ, κάτι που συνέβη με τον ΑΟ Θήρας και την ΑΕΚ).

Challenge Cup: Παναθηναϊκός-Τενερίφη 2-3: Έχασε χωρίς τις 3 ξένες

"Η αναβολή είναι παράνομη"μας είπε ο μάνατζερ του Ολυμπιακού Νίκος Κατσιούρας και πρόσθεσε: "το μόνο που μπορούσε να γίνει, είναι να πάει το ματς από το Σάββατο την Κυριακή, γιατί και η Πέμπτη είναι ημέρα διεξαγωγής ευρωπαϊκών συναντήσεων. Μιλάμε για δυο ματς της Αττικής χωρίς μετακίνηση"

Ο Ολυμπιακός μάλιστα θα στείλει επιστολή διαμαρτυρίας στην ΕΟΠΕ και θα την καταγγέλει για παράβαση καθήκοντος...

H ΕΟΠΕ εξάλλου υποστηρίζει ότι την αναβολή την έδωσε την Τετάρτη, πριν ανακοινωθούν τα κρούσματα, για να τον διευκολύνει στην Ευρώπη, όπως θα έκανε για όλες τις ελληνικές ομάδες.