Η Λι Γιάε δεν επιστρέφει στον ΠΑΟΚ, σύμφωνα με τους Κορεάτες

Η Λι Γιάε δεν θα γυρίσει στον ΠΑΟΚ σύμφωνα με δημοσίευμα από την Κορέα,  γιατί προτίμησε την αποκατάσταση στο τραυματισμένο γόνατο της, από την αρθροσκόπηση.

Η Λι Γιάε δεν επιστρέφει στον ΠΑΟΚ, σύμφωνα με τους Κορεάτες

Οι πληροφορίες μας από την Κορέα μιλούσαν για αρθροσκόπηση της Λι Γάε και επιστροφή της στην ΠΑΟΚ τον Ιανουάριο, μετά από δύο μήνες απουσίας, αλλά δημοσίευμα στη Σεούλ αναφέρει ότι προτίμησε την αποκατάσταση του τραυματισμένου γόνατου της, που θα πάρει χρόνο και δεν θα προλάβει να παίξει στο πρωτάθλημα της Volley League γυναικών.

Στο δημοσίευμα αναφέρεται «φαίνεται δύσκολο για τη Λι Για Γιονγκ να επιστρέψει στο ελληνικό πρωτάθλημα εντός του τρέχοντος έτους».

Χειρουργείται η Λι Γιάε Γιόνγκ, ο ΠΑΟΚ αναζητά διαγώνια, το Σάββατο με Ολυμπιακό

Η Κορεάτισα λοιπόν σύμφωνα με τους Κορεάτες προτίμησε τη θεραπεία στο αριστερό γόνατό της μέσω αποκατάστασης, αντί της αρθροσκόπησης, ενώ υπέφερε από πόνους στο γόνατο και πριν υπογράψει στον ΠΑΟΚ.

«Είναι γνωστό ότι είχε πρόβλημα καθώς κατευθυνόταν στην Ελλάδα χωρίς να καταφέρει να θεραπεύσει πλήρως το πόδι της. Η Λι Για Γιονγκ εξέτασε επίσης έναν τρόπο να επιστρέψει στην ομάδα το συντομότερο δυνατό μετά την επέμβαση. Ωστόσο, σύμφωνα με την άποψη του εγχώριου νοσοκομείου, επέλεξε την αποκατάσταση αντί για χειρουργείο», αναφέρει το δημοσίευμα.

Φυσικά πρέπει να πάρει θέση ο ΠΑΟΚ και να ξεκαθαρίσει την κατάσταση, ενώ αξίζει να σημειωθεί ότι επίσημα δεν ανακοινώθηκε καν πως έφυγε πριν από δύο μήνες από την Ελλάδα. Αν δεν επιστρέψει η Λι Γιάε ο ΠΑΟΚ δύσκολα θα μπει στην τετράδα, με την εικόνα που παρουσιάζει και θα είναι απίθανο να διεκδικήσει το πρωτάθλημα από τον Ολυμπιακό, τον Παναθηναϊκό και την ΑΕΚ.