Δομινικανή για τη Θέτιδα, Αμερικάνα ή Βραζιλιάνα για τον Πορφύρα

Στα σκαριά έχουν δύο  σπουδαίες μεταγραφές ο  Πορφύρας και η Θέτιδα, με την ομάδα του Πειραιά να περιμένει μια από τις Φρήμαν, Αζεβέδο και η δεύτερη την δομινικανή Περάλτα!

Δομινικανή για τη Θέτιδα, Αμερικάνα ή Βραζιλιάνα για τον Πορφύρα


Η ομάδα του Πειραιά άνοιξε το ITC για την 30χρονη διαγώνια Σαρέα Φρίμαν (1,93) Πέρσι αγωνίστηκε στην νέα διοργάνωση της Αμερικής Athletes Unlimited Pro League. Ταυτόχρονα όμως περιμένει και την αποδέσμευση της Βραζιλιάνας Αζεβέδο από την ΑΕ Λεμεσού και θα πάρει όποια απο τις δύο συγκεντρώνει τις πιθανοτητες να ολοκληρώσε έγκαιρα τη μεταγραφή της. H Aζεβέδο είναι τέταρτη ξένη στη Λεμεσό και δεν παίζει, γι αυτό θέλει να έρθει στην Ελλάδα.


Η Θέτιδα ξεκίνησε τη διαδικασία για την Βιέλα Περάλτα από τον Αγιο Δομίνικο! Η 22 χρονη κεντροαμερικάνα αγωνίζεται στην θέση της ακραίας είναι 1,86 και θα αποκτηθεί αν υπάρχουν εγγυήσεις για γρήγορη έκδοση βίζας και ερχομού της το επόμενο δεκαήμερο.

Η ομάδα των Ιλισίων, συνεχίζει τις ενέργεις για την διεθνή Εράσμα Μορένο που γεννήθηκε στις 25 Νοεμβρίου 1991, έχει ύψος 1.86 και είναι στέλεχος της εθνικής Άγιου Δομίνικου. Έχει συμφωνήσει και με την κεντρική Κατερίνα Κογιεράκη (1.83) που έπαιζε στα Βριλήσσια.

Ο Πανναξιακός μετά την Αμερικάνα κεντρική Ρόουαν Ένις (1998, 1.85) απέκτησε και την συμπατριώτισα της ακραία Αλεξάνδρα Λόβε (1999, 1.83) που θα αντικαταστήσει τη βραζιλιάνα Πεισότο Κλαρία.

Οι τελευταίες μεταγραφές ξένων αθλητριών:

Η Πορτορικανή ακραία Σαρλίσα Ντε Τζίσους στο Μαρκόπουλο
Η 22χρονη Κουβανή ακραία Ισλέν Καστίγιο Βιταλ στη Λαμία
H 22χρονη Βραζιλιάνα διαγώνια Μαριάνα Μπραμπίλα στον Παναθηναϊκό
Ο Πανναξιακός μετά την Αμερικάνα κεντρική Ρόουαν Ένις (1998, 1.85) απέκτησε και την συμπατριώτισσά της ακραία Αλεξάνδρα Λόβ
Η ακραία Εράσμα Μορένο από τον Αγ. Δομίνικο στον Ηλυσιακό