Oι τρεις κινήσεις που θα αλλάξουν την εικόνα του Ολυμπιακού

Με την έναρξη του δεύτερου γύρου θα δούμε έναν διαφορετικό Ολυμπιακό με 3 κινήσεις που θα αλλάξουν την εικόνα του.

Oι τρεις κινήσεις που θα αλλάξουν την εικόνα του Ολυμπιακού

Ο Ολυμπιακός απογοήτευσε στον πρώτο γύρο, έχασε από τον ΠΑΟΚ, τον Παναθηναϊκό και τον ΑΟ Θήρας και έμεινε 7 βαθμούς πίσω από τον Παναθηναϊκό και 2 πίσω από ΠΑΟΚ και Άρη. Ταυτόχρονα δεν κατάφερε να περάσει στους ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ, αφού αποκλείστηκε από τη σερβική Ζοκ και στη συνέχεια από την Πόρτο. Έτσι μετά από 10 χρόνια ο Ολυμπιακός είναι πίσω από τον Παναθηναϊκό και τον παρακολουθεί στην ευρωπαϊκή πορεία του, που σημειωτέον δεν έπαιξε με καμία σπουδαία αντίπαλο, παρά μόνο με την αδύναμη Οστράβα, από την οποία έχασε στην Τσεχία.

Βέβαια είναι πολύ νωρίς για να χρίσουμε κάποια ομάδα φαβορί, οι περισσότερες θα εμφανιστούν διαφορετικές στον δεύτερο γύρο, θα προστεθούν νέες παίκτριες, ενώ ο ΠΑΟΚ θα έχει και την ακραία Λι που θα επιστρέψει από την Κορέα. Ο τίτλος θα κριθεί στα πλέι οφ, όπου μπορεί να στεφθεί πρωταθλητής ακόμη και ο όγδοος της βαθμολογίας.

Ο Ολυμπιακός ήδη δείχνει σημάδια ανάκαμψης με τη δουλειά του Παρίζι που φιλοδοξεί να αλλάξει την εικόνα της ομάδας του εκμεταλλευόμενος τη διακοπή των Χριστουγέννων.

1. Η πρόσληψη του Ιταλού τεχνικού Κάρλο Παρίζι ήταν η πρώτη διορθωτική αλλαγή του Ολυμπιακού

2. Ο ερχομός της Τέιλορ Άγκοστ ήταν η δεύτερη κίνηση, που είχε γίνει βέβαια από τον Σεπτέμβριο και η Αμερικάνα αν είναι υγιής(άργησε να έρθει για να κάνει αποθεραπεία) θα δώσει λύσεις σε δύο θέσεις, αφού παίζει ακραία με υποδοχή και διαγώνια. Με δεδομένο ότι καμία από τις Σάλας, Κόστα, Χίπε δεν δείχνει προς το παρόν αναντικατάστατη, ο Ιταλός αναμένεται να κάνει ροτέισον και να παίζουν οι καλύτερες.

3. Η επιστροφή της Κονόμι που είναι θετική να φορέσει ξανά τη φανέλα του Ολυμπιακού και το δελτίο της είναι κατατεθειμένο στην ΕΟΠΕ. Μπορεί λοιπόν να παίξει ανά πάσα στιγμή, αν ξεκινήσει προπονήσεις, όταν το κρίνει ο Παρίζι. Με αυτή την κίνηση, αν ευδοκιμήσει, οι Σάλας, Κόστα, Άγκοστ θα απελευθερωθούν από την υποδοχή και θα ανεβάσουν απόδοση.

YΓ 1: Την κατάσταση στα χέρια τους πήραν οι οπαδοί του Ηλυσιακού που ζήτησαν ευθύνες από τον χρηματοδότη, αλλά και τις παίκτριες. Ο πρώτος δήλωσε αδυναμία και περιμένει την επιχορήγηση από τη ΓΓΑ. Κατά την επιστροφή πάντως από τη Θεσσαλονίκη είχαν... απώλειες.

ΥΓ 2: Συλληπητήρια στον μάνατζερ του Άρη, Γιάννη Γιαννάκη που έχασε τη μητέρα του Μαρία, σε ηλικία 54 χρονών, μετά από 11 χρονη μάχη με τον καρκίνο.

ΥΓ3: Κεραυνός εν αιθρία, η Έλενα Κανελλοπούλου αναλαμβάνει την τεχνική ηγεσία του Μαρκόπουλου, στη θέση του Νίκου Μπουτσορή.