Mε Τέιλορ Άγκοστ ο Ολυμπιακός στη Νέα Φιλαδέλφεια

Με την αμερικανίδα Τέιλορ Άγκοστ θα πάει ο Ολυμπιακός στη Νέα Φιλαδέλφεια, για το ματς με την ΑΕΚ για τη  Volley League γυναικών.

Mε Τέιλορ Άγκοστ ο Ολυμπιακός στη Νέα Φιλαδέλφεια

Η Τέιλορ Άγκοστ ήρθε απόψε στην Αθήνα και θα πάει με την αποστολή του Ολυμπιακού στη Νέα Φιλαδέλφεια για το ματς με την ΑΕΚ. Φυσικά δεν θα αγωνιστεί , αφού έχουν δικαίωμα συμμετοχής 3 ξένες και θα προτιμηθούν οι Βίλμα Σάλας, Μαριάνα Κόστα, Σάσι Χίπε που είναι βασικές στην ομάδα.

Ο προπονητής της ΑΕΚ Κώστας Αρσενιάδης δήλωσε: «Το θετικό για εμάς είναι ότι μέρα με τη μέρα η κατάσταση βελτιώνεται και δεν αντιμετωπίζουμε τα προβλήματα που είχαμε τις προηγούμενες εβδομάδες. Ξέρουμε ότι έχουμε ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι μπροστά μας, με αντίπαλο μία πολύ δυνατή ομάδα αλλά θέλουμε κι εμείς να αποδείξουμε τη δυναμική μας και να δείξουμε τις δυνατότητες μας. Το ότι ο Ολυμπιακός προέρχεται από την ήττα με τον ΑΟΘ κάνει την αποστολή μας πιο δύσκολη γιατί ξέρει πλέον ότι δεν έχει άλλα περιθώρια και σίγουρα θα συσπειρωθεί».

Ο Κάρλο Παρίζι δεν είχε κάποιες άρρωστες αθλήτριες στη διάθεση του, γι αυτό και τόνισε: «Για πρώτη φορά, μπορέσαμε και δουλέψαμε για μία εβδομάδα και ελπίζαμε ότι θα δουλεύαμε καλά με τις αθλήτριες, αλλά δυστυχώς ήταν περίπλοκη εβδομάδα, με πολλά προβλήματα. Περιμένουμε ότι θα είναι ένα σκληρό ματς, αλλά θα προσπαθήσουμε να παίξουμε γενναία απέναντι σε μια καλή ομάδα».