Volley League γυναικών: Αναβάλλεται ο αγώνας Λαμία - Πανναξιακός

Δεν θα γίνει το αυριανό (1/12) παιχνίδι του ΑΟ Λαμίας με τον Πανναξιακό λόγω αδυναμίας της ομάδας των Κυκλάδων να ταξιδέψει στη Φθιώτιδα εξαιτίας του απαγορευτικού απόπλου.

Volley League γυναικών: Αναβάλλεται ο αγώνας Λαμία - Πανναξιακός

Αναπόφευκτη κρίθηκε η αναβολή του αγώνα ανάμεσα στον ΑΟ Λαμίας και τον Πανναξιακό στο πλαίσιο της 11ης αγωνιστικής του γυναικείου πρωταθλήματος της Volley League.

Η αναμέτρηση ήταν προγραμματισμένη να διεξαχθεί αύριο (1/12) το απόγευμα στο Χαλκιοπούλειο της Λαμίας, ωστόσο θα πραγματοποιηθεί αναγκαστικά σε άλλη ημερομηνία, δεδομένου ότι η κυκλαδίτικη ομάδα δεν μπορούσε να μεταβεί στην πρωτεύουσα της Φθιώτιδας.

Αιτία είναι το απαγορευτικό στον απόπλου πλοίων που έχει επιβληθεί και στο Αιγαίο.

Κατόπιν τούτου, η Ελληνική Ομοσπονδία Πετοσφαίρισης εξέδωσε την παρακάτω ανακοίνωση με την οποία γνωστοποιεί την αναβολή της συνάντησης:

«Η αναμέτρηση του ΑΟ Λαμίας 2013 με τον Πανναξιακό ΑΟΝ για την 11η αγωνιστική της Volley League γυναικών, που ήταν προγραμματισμένος για την Τετάρτη 1/12 (18.00) στο κλειστό γυμναστήριο Χαλκιοπούλειο στη Λαμία, αναβάλλεται λόγω αδυναμίας μετακίνησης της ομάδας της Νάξου (απαγόρευση απόπλου πλοίων)».