Παρίζι: «Κάναμε όσα είχαμε προετοιμάσει, πάμε να κερδίσουμε τον Παναθηναϊκό»

Ικανοποιημένος έμεινε ο Κάρλο Παρίζι από τη συνολική εικόνα του Ολυμπιακού στο νικητήριο παιχνίδι της δέκατης αγωνιστικής της Volley League Γυναικών με αντίπαλο τον Άρη

Παρίζι: «Κάναμε όσα είχαμε προετοιμάσει, πάμε να κερδίσουμε τον Παναθηναϊκό»

Η ομάδα βόλεϊ γυναικών του Ολυμπιακού επικράτησαν του Άρη εντός έδρας με 3-0 για τη δέκατη αγωνιστική της Volley League. Οι «ερυθρόλευκες» άφησαν ικανοποιημένο τον Κάρλο Παρίζι, ο οποίος υποστήριξε πως η ομάδα του είχε συγκέντρωση.

Ολυμπιακός-Άρης 3-0: Έσπασε το αήττητο του Άρη και έπιασε κορυφή

Ο προπονητής του Ολυμπιακού δήλωσε: «Συγχαρητήρια σε όλες τις αθλήτριές μου, τα πήγαν πολύ καλά. Γενικά, δουλεύουν πολύ όλες αυτές τις ημέρες. Σήμερα, με εξαίρεση το ξεκίνημα, ήμασταν πολύ καλοί, βήμα-βήμα κάναμε την ανατροπή, τα κορίτσια όλα έπαιξαν πολύ καλά, με συγκέντρωση στο παιχνίδι, έκαναν όσα είχαμε προετοιμάσει. Ο Άρης είναι καλή ομάδα, ήταν σημαντικό να σταματήσουμε κάποιες αθλήτριές τους και τα καταφέραμε. Όσο για το ματς με τον Παναθηναϊκό, πρέπει να κερδίσουμε το ντέρμπι, να πιστέψουμε στους εαυτούς μας. Θα προετοιμαστούμε και θα πάμε να κερδίσουμε».

Η Κατερίνα Γιώτα σχολίασε: «Είναι μία πάρα πολύ σημαντική νίκη αυτή σήμερα, θα έλεγα όχι τόσο βαθμολογικά, γιατί όπως ξέρουμε όλοι, δεν κρίνεται κάτι στον πρώτο γύρο του πρωταθλήματος, αλλά ήταν μια νίκη ψυχολογίας. Νομίζω αρχίζει και φαίνεται στο γήπεδο η χημεία και η ποιότητα της ομάδας. Όσο περνάει ο χρόνος, θα συνεχίσουμε να δουλεύουμε και να αλλάζουμε κάποια πράγματα που θέλει ο προπονητής και η ομάδα θα ανεβαίνει μόνο. Είμαι πάρα πολύ χαρούμενη, γιατί σήμερα δείξαμε ψυχή μέσα στο γήπεδο, δεν αφήσαμε τα μικροσκαμπανεβάσματα να μας επηρεάσουν, αλλά αντιθέτως σφίξαμε τα δόντια και αντιδράσαμε άμεσα».