Ολυμπιακός: Υποδέχεται τον Πορφύρα

Για την όγδοη αγωνιστική του πρωταθλήματος η ομάδα βόλεϊ γυναικών του Ολυμπιακού υποδέχεται τον Πορφύρα το Σάββατο (13/11). 

Ολυμπιακός: Υποδέχεται τον Πορφύρα

Τον Πορφύρα στο Ρέντη, υποδέχεται το Σάββατο (13/11) στις 18:00 η ομάδα βόλεϊ Γυναικών του Ολυμπιακού, στο πλαίσιο της 8ης αγωνιστικής της Volleyleague.

Mετά το νικηφόρο πέρασμα από την Λαμία, οι «ερυθρόλευκες» θέλουν να πανηγυρίσουν ένα ακόμα τρίποντο, πριν στρέψουν εκ νέου την προσοχή τους στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις, αφού θα ακολουθήσει την Τρίτη (16/11, 19:00) το πρώτο παιχνίδι με την Πόρτο για τη φάση των «32» του CEV Cup. Η «ερυθρόλευκη» αποστολή θα αναχωρήσει το πρωί της Κυριακής (14/11) για την Πορτογαλία.

Η πασαδόρος του Ολυμπιακού, Παναγιώτα Ξανθοπούλου, ενόψει της αναμέτρησης με τον Πορφύρα ανέφερε στο olympiacossfp.gr τα εξής: «Κάθε παιχνίδι για εμάς είναι σημαντικό όπως και αυτό του Σαββάτου με τον Πορφύρα. Θα παίξουμε για την καθαρή νίκη όπως άλλωστε προσπαθούμε να κάνουμε κάθε φορά και να προετοιμαστούμε για το ματς της Τρίτης στην Πορτογαλία για το CEV Cup».