Ολυμπιακός: Στη Λαμία για τη νίκη

Ο Ολυμπιακός θα ταξιδέψει στη Λαμία για τον αγώνα με την τοπική ομάδα, την Τετάρτη (10/11, 18.00). Η αναμέτρηση θα μεταδοθεί τηλεοπτικά από το Star Kεντρικής Ελλάδας και μέσω Web TV (https://digitalstar.gr/) καθώς και μέσω της πλατφόρμας της COSMOTE στο κανάλι 664.

Ολυμπιακός: Στη Λαμία για τη νίκη

Στη Λαμία θα ταξιδέψει την Τετάρτη (10/11) η αποστολή της ομάδας βόλεϊ Γυναικών του Ολυμπιακού, ενόψει της αναμέτρησης της 7ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος. Οι «ερυθρόλευκες» θα αντιμετωπίσουν τον ΑΟ Λαμίας στις 18:00 με στόχο την έκτη νίκη στη Volleyleague. Η αναμέτρηση θα μεταδοθεί τηλεοπτικά από το Star Kεντρικής Ελλάδας και μέσω Web TV (https://digitalstar.gr/) καθώς και μέσω της πλατφόρμας της COSMOTE στο κανάλι 664.

Την αποστολή του Ολυμπιακού αποτελούν οι: Κατερίνα Γιώτα, Μελίνα Εμμανουηλίδου, Φερονίκη Ζιώγα, Ξένια Κακουράτου, Έλενα Μιλεντίγεβιτς, Αγγελίνα Συριστατίδη, Βίλμα Σάλας, Μαριάνα Αντράντε Κόστα, Στέλλα Χριστοδούλου, Σάσκια Χίπε, Μαρία Γενιτσαρίδη, Ιλιόνη Κελεσίδη, Παναγιώτα Ξανθοπούλου, Σία Τοτσίδου.

«Η φετινή σεζόν είναι ιδιαίτερη και κανένα παιχνίδι δεν είναι εύκολο, λόγω της δυναμικής των αντιπάλων αλλά και του επιβαρυμένου προγράμματος που έχουμε. Κόντρα στη Λαμία θα πρέπει να μπούμε συγκεντρωμένες και να κάνουμε όσο πιο απλά και εύκολο γίνεται τα πράγματα για να φύγουμε με μια καθαρή νίκη», τόνισε για την αναμέτρηση της Τετάρτης (10/11), η Ξένια Κακουράτου.