H Bίλμα Σάλας ήρθε στην Ελλάδα και συνεχίζει την αποθεραπεία

Η νέα σταρ του Ολυμπιακού Κουβανή Βίλμα Σάλας βρίσκεται από τα ξημερώματα στην Ελλάδα και συνεχίζει την αποθεραπεία για να είναι έτοιμη με το ξεκίνημα της προετοιμασίας.

H Bίλμα Σάλας ήρθε στην Ελλάδα και συνεχίζει την αποθεραπεία

Συνεχίζονται οι αφίξεις αθλητών ποδοσφαίρου, μπάσκετ, αλλά και βόλεϊ, με την Κουβανή Βίλμα Σάλας να βρίσκεται ήδη στην Ελλάδα από τα ξημερώματα της Πέμπτης.

Πριν έρθει στην Ελλάδα δήλωσε στο κουβανικό σάιτ cibercuba.com:

-Πώς αισθάνεσαι;

"Νιώθω καλά. Μετά τη φροντίδα από τους Πολωνούς γιατρούς ύστερα από τον τραυματισμό μου σε ένα παιχνίδι με την Chemik, συνέχισα την αποκατάσταση στην Κούβα, την οποία παρακολούθησε προσωπικά η εξαιρετική φυσιοθεραπευτής, η Sonia Hernández

Μετά από μια υπέροχη πρώτη σεζόν, κέρδισα το Πολωνικό Πρωτάθλημα, το Κύπελλο και το Σούπερ Κύπελλο, και ήμουν ανάμεσα στις κορυφαίες σκόρερ. Στις αρχές του δεύτερου έτους, ακριβώς στις 12 Οκτωβρίου 2020, πήδηξα σε μια επίθεση και όταν έπεσα με μια συντριβή, έσπασαν όλα, ο μηνίσκος και οι σύνδεσμοι κατέρρευσαν. Ήταν πολύ σκληροί, σκληροί μήνες, αλλά τώρα αρχίζω να κοιτάζω αισιόδοξα στο μέλλον.

-Φεύγεις για την Ελλάδα την Τρίτη.

Έτσι είναι. Σύντομα θα παίξω στο κλαμπ του Ολυμπιακού. Στην Ελλάδα πρόκειται να συνεχίσω, όπως σας είπα, την αποκατάστασή μου"