Επίσημο: Στον Πανναξιακό η Χαιρετάκη

Ο Πανναξιακός γνωστοποίησε μέσω ανακοίνωσης την απόκτηση της Εμμανουέλας Χαιρετάκη. 

Επίσημο: Στον Πανναξιακό η Χαιρετάκη

Την έναρξη της συνεργασίας του με τον Εμμανουέλα Χαιρετάκη ανακοίνωσε ο Πανναξιακός.

Αναλυτικά η ανακοίνωση: «Ο Πανναξιακός ΑΟΝ και το διοικητικό συμβούλιο του συλλόγου, ανακοινώνουν την έναρξη συνεργασίας με την αθλήτρια Εμμανουέλα Χαιρετάκη για την αγωνιστική σεζόν 2021-22.

Γεννημένη στη Σητεία Κρήτης στις 28.5.1998, η Εμμανουέλα Χαιρετάκη έχει ύψος 187cm αγωνίζεται ως διαγώνια και θα ενισχύσει την γυναικεία ομάδα του Πανναξιακού ΑΟΝ για την εκπλήρωση των στόχων που έχουν τεθεί ενόψει της νέας σεζόν.

Η 23χρονη ταλαντούχα αθλήτρια ξεκίνησε την καριέρα της από τον Σητειακό και αγωνίστηκε μέχρι το 2014 όπου μετακόμισε για δύο χρόνια στον Ηρακλή Κηφισιάς. Έχει αγωνιστεί στην Νίκη Αμαρουσίου , στις Αμαζόνες, και στην Ένωση Αθλοπαιδιών Πατρών.

Ευχαριστούμε την διοίκηση της Νίκης Αμαρουσίου για την άριστη συνεργασία των δύο σωματείων και την διευκόλυνση της μεταγραφής της αθλήτριας στον σύλλογό μας.

Καλωσορίζουμε την Εμμανουέλα Χαιρετάκη στην οικογένεια μας και τις ευχόμαστε υγεία και πολλές επιτυχίες».

Για τη νέα της μεταγραφή, η Εμμανουέλα Χαιρετάκη δήλωσε στο paon.gr: «Είναι ιδιαίτερη η χαρά μου και η τιμή μου που θα είμαι μέλος της ομάδας του Πανναξιακού την ερχόμενη σεζόν. Ένα μεγάλο ευχαριστώ στον προπονητή και στη διοίκηση του συλλόγου για την εμπιστοσύνη τους. Εύχομαι να εκπληρώσουμε όλους τους στόχους της ομάδας και να περάσουμε μια όμορφη σεζόν με υγεία και κόσμο στα γήπεδα».