Ολυμπιακός: Δείτε τα σερβίς της Μαρί Παράιμπα, κόλλησε η μεταγραφή της (vid)

Ο Ολυμπιακός συζητά με τη Βραζιλιάνα ακραία Μαρί Παράιμπα.  Δείτε τα σερβίς της στο ντέρμπι της Βραζιλίας. Κόλλησε η μεταγραφή της.

Ολυμπιακός: Δείτε τα σερβίς της  Μαρί Παράιμπα, κόλλησε η μεταγραφή της (vid)

Η Μαρί Παράιμπα(Μαρίνα) συζητά με τον Ολυμπιακό, προκειμένου να καλύψει τη θέση της ακραίας με υποδοχή, γιατί διακρίνεται στην πρώτη μπαλιά και στην άμυνα, προκειμένου να καλύψει το κενό της Ρήγκαν Χουντ.

Η Βραζιλιάνα ακραία όμως διακρίνεται και για το σερβίς της, όπου είναι σπεσιαλίστας. Δείτε το περίεργο τζαμ φλότινγκ σέρβις που το αλλάζει κατεύθυνση πόσο δυσκολεύει την αντίπαλη υποδοχή, ενώ αποφέρει και άσους. Οι προσπάθειες της είναι από το ντέρμπι της Βραζιλίας Οσάσκο-Μίνας.

H σπουδαία υποδοχέας, Μαρί Παράιμπα για τον Ολυμπιακό (pics, vid)

Στην παρουσία της μάλιστα στο ιταλικό πρωτάθλημα πρόπερσι με τη φανέλα της Μόντσα αναδείχθηκε 12η υποδοχέας, παρότι ήταν τρίτη ακραία στην ομάδα και έμπαινε για να βοηθήσει περισσότερο στην πρώτη μπαλιά.

Όσον αφορά τη μεταγραφή της έχει κολλήσει σε μικρολεπτομέρειες, αλλά αν υπάρχει καλή θέληση μπορούν να ξεπεραστούν και να συνεχίσει την καριέρα της στην Ελλάδα και τον Ολυμπιακό.

Η Μαρί Παράιμπα είναι 35 χρονών(1.81) με πλούσιες εμπειρίες και συμμετοχές στη μεγάλη Βραζιλία, με την οποία κατέκτησε το Γκραν Πρι το 2016 και το ασημένιο μετάλλιο στους Παναμερικανικούς Αγώνες (2015) δίπλα στις σπουδαίες Κάστρο, Γκιμαράες, Φε Γκάραι, Καρβάλιο (φωτό), με προπονητή τον Ρομπέρτο Γκιμαράες. Πήρε επίσης το χρυσό στο πρωτάθλημα Νοτίου Αμερικής(2015) και στην Πανεπιστημιάδα (2011)

Το πλήρες όνομα της είναι Μαριάνα Αντράντε Κόστα, γεννήθηκε στις 30 Ιουνίου 1986 και έπαιξε στις μεγαλύτερες ομάδες της Βραζιλίας (Μπράια, Οσάσκο(πρωταθλήτρια), Μίνας, Μπαουρού), ενώ δύο χρονιές βρέθηκε στην Ευρώπη. Το 2019-20 στην ιταλική Μόντσα και το 2016 στην ελβετική Βολερό με την οποία κατέκτησε το πρωτάθλημα και το χάλκινο μετάλλιο στο παγκόσμιο πρωτάθλημα συλλόγων. Tότε η Βολερό είχε το καλύτερο ρόστερ της όλων των εποχών με Μαμάντοβα, Ραμπατζίεβα.