Η Ισπανίδα Μιλάγκρος Κογιάρ στον ΠΑΟΚ (vid)

Η Ισπανίδα διαγώνια Μιλάγκρος Κολάρ (1.87)  είναι η αντικαταστάτρια της Μίλιτσα Κούμπουρα στον ΠΑΟΚ. Αναζητούνται ξένη πασαδόρος και ξένη ακραία.

Η Ισπανίδα Μιλάγκρος Κογιάρ στον ΠΑΟΚ (vid)

Η 33χρονη Κογιάρ γεννήθηκε και μεγάλωσε στα Κανάρια Νησιά. Από το 2011 μετανάστευσε στην Ιταλία (Φαϊάνο, Α2), μετά στη Γαλλία (Λε Κανέ) για να βρεθεί για μία πενταετία στη Ρουμανία (Άλμπα, Ντινάμο, Τραγκοβίστε) όπου ήταν συμπαίκτρια με την Εύα Χαντάβα.

Την σεζόν 18-19 έπαιξε σε Τουρκία (Νιλουφέρ) και Φιλιππίνες για να ακολουθήσει η Κορέα όπου έμεινε για ενάμιση χρόνο. Το δεύτερο μισό της περσινής σεζόν ήταν στην ουγγρική Μπεκεσκάμπα και φέτος αγωνίστηκε πάλι στην Ντινάμο Βουκουρεστίου.

H Kολάρ βρέθηκε δύο φορές αντίπαλος του Ολυμπιακού με τον Ταργκοβίτσε(με προπονητή τον ομοσπονδιακό Ναράνιο) και την Μπεκεσκάμπα(συμπαίκτρια της Κλάριτς) και αποκλείσθηκε ισάριθμες φορές. Mε την ουγγρική ομάδα στο πρώτο ματς(3-1 ο Ολυμπιακός) είχε 20 πόντους με 17/45, 2 ασοι, 1 μπλοκ και στον δεύτερο (3-2 η Μπεκεσκάμπα) 21 πόντους (18/48, 3 άσοι)

Ο ΠΑΟΚ ψάχνει πλέον ξένη πασαδόρο που θα πάρει τη θέση της Όλγας Βεργίδου και ξένη ακραία που θα πάρει τη θέση της Μόνικα Πότοκαρ.