Tριπλό μεταγραφικό χτύπημα του ΑΟ Θήρας, στον Άρη η Μερκάδο, τέλος Κούμπουρα, Βεργίδου από ΠΑΟΚ

Ο ΑΟΘήρας μπήκε για τα καλά στο μεταγραφικό παιχνίδι, ανανέωσε την Μαριαλένα Αρτακιανού και απέκτησε τις κεντρικές Διάλλα και Αργυρίου. Προβλήματα η ΑΕΚ, στον Άρη η Μερκάδο. Tέλος Κούμπουρα, Βεργίδου από τον ΠΑΟΚ.

Tριπλό μεταγραφικό χτύπημα του ΑΟ Θήρας, στον Άρη η Μερκάδο, τέλος Κούμπουρα, Βεργίδου από ΠΑΟΚ

Ο ΑΟ Θήρας πήρε την σκυτάλη από τον Παναθηναϊκό, τον Ολυμπιακό και τον ΠΑΟΚ και έκανε τις πρώτες κινήσεις του στο μεταγραφικό παζάρι, με την ανανέωση της συνεργασίας με την διεθνή λίμπερο Μαριαλένα Αρτακιανού και πήρε την υπογραφή των κεντρικών Γεωργίας Αργυρίου που έπαιξε πέρυσι στον Ολυμπιακό και Βασιλικής Διάλλα. Είναι οι τρεις πρώτες παίκτριες του νέου ΑΟ Θήρας, αφού καμμία από τις περσινές παίκτριες δεν θα μείνουν στο νησί. Στο στόχαστρο της Σαντορίνης η Γκουντιμένκο και η Λαμπρινή Κωνσταντινίδου, προκειμένου να δημιουργηθεί μια βάση ελληνίδων για να στραφούν στη συνέχεια στην αγορά του εξωτερικού. Η συμφωνία με τις Αρτακιανού, Διάλλα, Κωνσταντινίδου προκαλεί πρόβλημα στην ΑΕΚ που τις είχε στον προγραμματισμό της.

Η Θέτιδα έχει προχωρήσει με κορμό την πασαδόρο Νεφέλη Χατζηγρηγορίου, τις ακραίες Μαριαλένα Δραγουμάνου, Μαρία Αποστολάκη, Ηρώ Παναγοπούλου, τις κεντρικές Σιρίνινα Αναστασία, Μαρκέλα Παπαγεωργίου, και τα λίμπερο Ελευθερία Μανιτογιάννη, Αριάδνη Οικονόμου.

Ο ΠΑΟΚ πήρε διαζύγιο με τη Σέρβα διαγώνια Μίλιτσα Κούμπουρα και τη διεθνή πασαδόρο Όλγα Βεργίδου, ενώ παραμένει ανοιχτό το θέμα παραμονής της Σλοβένας ακραίας Μόνι Πότοκαρ.

Ο Παναθηναϊκός έκλεισε το ρόστερ του, ο Ολυμπιακός ψάχνει δύο ακραίες, μιε με έφεση στην επίθεση και μία στην υποδοχή, ενώ το Μαρκόπουλο θα κρατήσει τον ελληνικό κορμό, πλην της Νικολογιάννη που θα πάει στο εξωτερικό.

Ο Άρης απέκτησε την 29 χρονη Έρικας Μερκάδο(1.84) , απο το Εκουαδόρο, που έπαιξε στο παρελθόν στο Μαρκόπουλο.