«Μπαμ» με Γκροθούες, Στεπανένκο ο Παναθηναϊκός, περιμένει την Παπαφωτίου (vids)

Μεγάλες μεταγραφές έκανε ο Παναθηναϊκός με την απόκτηση της ολλανδέζας Γκροθούες και σύμφωνα με πληροφορίες και της αζέρας Στεπανένκο. 

«Μπαμ» με Γκροθούες, Στεπανένκο ο Παναθηναϊκός, περιμένει την Παπαφωτίου (vids)

Ο Παναθηναϊκός επιστρέφει για τα καλά στο βόλεϊ γυναικών και με δυο μεταγραφάρες, ετοιμάζεται να κάνει πρωταθλητισμό, αλλά και διάκριση στην Ευρώπη, καθώς μαζί με την ολλανδέζα Μάρε Γκροθούες απέκτησε σύμφωνα με πληροφορίες και την αζέρα διαγώνια Μαργαρίτα Στεπανένκο.

Η 32 χρονη αριστερόχειρα ακραία(1.80), Γκροθούες ήταν αρχηγός της εθνικής Ολλανδίας, με συμμετοχή σε Ολυμπιακούς Αγώνες και 3 Παγκόσμια Κύπελλα και συνολικά 346 συμμετοχές. Φέτος και πέρυσι έπαιζε στην τουρκική Αιντίν, μαζί με τον Ανθή Βασιλαντωνάκη και τη Στέλλα Χριστοδούλου. Το προηγούμενο κλαμπ της ήταν η CSM Bουκουρεστίου.

O Παναθηναϊκός είχε κάνει πρόταση και στη γαλλίδα Ζιλιέτ Φιντόν, αλλά από τη στιγμή που έχει τις Χαντάβα, Κωνσταντίνου και θα κρατήσει κεντρική την κουβανή Σάντσες για κεντρική κλείνει την τριπλέτα των ξένων. Αν μάλιστα απαντήσει θετικά και η Αθηνά Παπαφωτίου(έχει μεγάλη πρόταση και από το ΑΟ Θήρας) τότε θα είναι το φαβορί για το πρωτάθλημα.

Στη Βέροια ο Τακουρίδης,για Ολυμπιακό ο Χογκ, στη Θέτιδα η Ανθούλη, στον ΠΑΟ Γκροθούες, Κωνσταντίνου

Η Στεπανένκο είναι 28 χρονών, έχει ύψος 1.86 και μετά την Τέλεκομ Μπακού (2013-17) αγωνίσθηκε στην τουρκική Μπεσίκτας, στις πολωνικές Πίλα, Ράντομ και πέρυσι στη Μινσκ Λευκορωσίας. Tην παίκτρια είχε πάρει δανεική ο Ολυμπιακός το 2014, άλλαξε όμως διαβατήριο και από ουκρανή έγινε αζέρα με την προϋπόθεση να μείνει για 2 χρόνια στο Αζερμπαίτζάν. Κι έτσι χάλασε η ματαγραφή.