Για το "16 στα 16" ο Ολυμπιακός!

Μετά την κατάκτηση του Κυπέλλου, ο Ολυμπιακός θέλει να συνεχίσει το αήττητο σερί του στο πρωτάθλημα, όπου υποδέχεται τον Πορφύρα για την 18η αγωνιστική της Volleyleague (7/3, 18:00).

Για το "16 στα 16" ο Ολυμπιακός!

Μετά την κατάκτηση του Κυπέλλου στη Σαντορίνη , ο Ολυμπιακός κάνει στροφή στο πρωτάθλημα, αφού υποδέχεται σήμερα (7/3) στις 18:00 στο Ρέντη, τον Πορφύρα στο πλαίσιο της 18ης αγωνιστικής της Volleyleague. Στόχος του Θρύλου είναι η 16η νίκη σε ισάριθμα ματς. Αγωνιστικά προβλήματα για τον Μπράνκο Κοβάτσεβιτς δεν υπάρχουν ενόψει της αναμέτρησης, με εξαίρεση την απουσία της Κατερίνας Ζακχαίου.

Μετά το ματς με τον Πορφύρα, οι "ερυθρόλευκες" θα έχουν μια εβδομάδα μπροστά τους να προετοιμαστούν για τον πρώτο ημιτελικό του Challenge Cup με την Κράσνονταρ, που θα διεξαχθεί την μεθεπόμενη Τετάρτη (14/3, 19:30) στο Ρέντη.

Την "ερυθρόλευκη" αποστολή αποτελούν οι: Κατερίνα Γιώτα, Τζίνα Λαμπρούση, Κωνσταντίνα Βλαχάκη, Αρέτα Κονόμη, Ειρήνη Κοκκινάκη, Στέλλα Χριστοδούλου, Σάσκια Χίπε, Χαρά Παπαδοπούλου, Γιάνα Φραντζίσκα Πολ, Μαρία Νομικού, Στέφανι Νιεμέρ, Αλίκη Κωνσταντινίδου, Έλενα Μιλεντίγεβιτς.