ΠΑΟΚ – Ολυμπιακός: Αναβολή λόγω κρουσμάτων κορονοϊού

Αναβάλλεται το ματς του Ολυμπιακού με αντίπαλο τον ΠΑΟΚ για τη Volley League γυναικών που ήταν προγραμματισμένο για το Σάββατο, λόγω κρουσμάτων κορονοϊού στην ομάδα του Πειραιά.

ΠΑΟΚ – Ολυμπιακός: Αναβολή λόγω κρουσμάτων κορονοϊού

Η ενημέρωση από την ομοσπονδία

«Μετά από επίσημη ενημέρωση του σωματείου Ολυμπιακού Σ.Φ.Π., ανακοινώνονται τα αποτελέσματα των τεστ για τον ιό Covid-19 που πραγματοποιήθηκαν στο πλαίσιο των εβδομαδιαίων τακτικών ελέγχων στα Σωματεία που μετέχουν στο Πρωτάθλημα Volley League Γυναικών 2020-2021.

Στο σύνολο των τεστ που πραγματοποιήθηκαν, βρέθηκαν τρία (3) θετικά τεστ και αφορούν δύο αθλήτριες και ένα μέλος του επιτελείου. Για όλες τις περιπτώσεις ακολουθείται το εγκεκριμένο Υγειονομικό Πρωτόκολλο και όλοι παραμένουν εκτός ομάδας σε οικιακή απομόνωση, ενώ έχουν ενημερωθεί οι αρμόδιοι φορείς.

Μετά από αίτημα του Σωματείου Ολυμπιακός Σ.Φ.Π., η αναμέτρηση της 10ης αγωνιστικής του Β' ομίλου της Volley League ανάμεσα στον Ολυμπιακό και τον Π.Α.Ο.Κ. στο κλειστό γυμναστήριο Μίκρας που ήταν προγραμματισμένος για το Σάββατο 27 Φεβρουαρίου 2021, ΑΝΑΒΑΛΛΕΤΑΙ».

Θυμίζουμε πως ο Ολυμπιακός το βράδυ της Τετάρτης (24/2) είχε ανακοινώσει «ότι μετά τα τελευταία τεστ για κορονοϊό στα οποία υποβλήθηκαν τα μέλη της ομάδας βόλεϊ Γυναικών, βρέθηκαν τρία ακόμη θετικά κρούσματα.

Τα νέα κρούσματα αφορούν δύο αθλήτριες και ένα μέλος του επιτελείου. Μετά τα νέα αποτελέσματα ο αριθμός των κρουσμάτων ανέρχεται στα έξι θετικά (δύο αθλήτριες και τέσσερα μέλη του προπονητικού επιτελείου)».

Το «ΦΩΣ» στην πόρτα σας και στον υπολογιστή σας