Ολυμπιακός: «Καραμπέτσος αλά Σαντάμ Χουσεΐν, ανοίγει τη Volley League Γυναικών»

Ο Ερασιτέχνης Ολυμπιακός εξέδωσε σκληρή ανακοίνωση ενημερώνοντας τον Λευτέρη Αυγενάκη για τα όσα παρασκηνιακά συμβαίνουν στην Volley League γυναικών ενώ καταφέρονται κατά του προέδρου του Ε.Ο.Π.Ε. Γιώργου Καραμπέτσου.

Ολυμπιακός: «Καραμπέτσος αλά Σαντάμ Χουσεΐν, ανοίγει τη Volley League Γυναικών»

Πύρρεια ανακοίνωση εξέδωσε ο Ερασιτέχνης Ολυμπιακός για τις… πιέσεις που ασκούνται παρασκηνιακά, ώστε να «ανοίξει» το γυναικείο πρωτάθλημα στο βόλεϊ την τελευταία ημέρα των μεταγραφών, παρά το γεγονός ότι το 90% των ομάδων εδρεύουν σε «κόκκινες περιοχές», αλλά και ότι πολλές αθλήτριες έχουν φύγει από τις ομάδες τους μετά από τόσους μήνες απραξίας.

Παρασκηνιακές πιέσεις να ανοίξει και η Volley League γυναικών

Παράλληλα, οι «ερυθρόλευκοι» βάλλουν κατά του πρόεδρου τους Ε.Ο.Π.Ε. Γιώργου Καραμπέτσου για τον οποίο τονίζουν πως «διοργανώνει το πρωτάθλημα της volley league, χωρίς να πληρώνει ούτε καν τους διαιτητές και όμως αποφασίζει αλά Σαντάμ Χουσεΐν για αυτό».

Αναλυτικά η ανακοίνωση του Ερασιτέχνη Ολυμπιακού:

«Τον ταλαίπωρο Ελληνικό Ερασιτεχνικό Αθλητισμό, η Πολιτεία αφού πλέον δεν τον χρηματοδοτεί, δεν τον προβάλλει τηλεοπτικά, δεν ασχολείται με την ανάπτυξη του, δεν ελέγχει την κίνηση μαύρου και αφορολόγητου χρήματος, θα όφειλε τουλάχιστον να τον επιτηρεί για να διαφυλάσσει την ισονομία.

Και η ισονομία κύριε Αυγενάκη είναι ότι ενάντια στις προτάσεις των λοιμοξιολόγων, που η Κυβέρνηση σας και ο ίδιος ο Πρωθυπουργός έχει ως απόλυτο μπούσουλα στη διαχείριση της πανδημίας, κάποιοι στη ζούλα- όπως λέμε στο λιμάνι- σας πιέζουν να ανοίξετε ένα και μόνο ερασιτεχνικό ομαδικό άθλημα, το γυναικείο βόλεϊ!

Μάλιστα αυτοί οι κάποιοι, σφύριζαν αδιάφορα, όταν σε όλη την Ευρώπη κανένα πρωτάθλημα βόλεϊ δε διεκόπη λόγω της πανδημίας!

Και σας πιέζουν ξαφνικά να το ανοίξετε, μετά από 3 μήνες απραξίας, την ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ μέρα των μεταγραφών, κλείνοντας το μάτι, σε όσους είχαν υποσχεθεί, παρασκηνιακά, τη συνέχιση του πρωταθλήματος.

Σας ενημέρωσαν, ως όφειλαν, ότι το 90% των ομάδων εδρεύουν σε κόκκινες περιοχές Covid-19 και ότι οι μισές ομάδες έχουν αφήσει τις αθλήτριες τους να φύγουν, για να παίξουν βόλεϊ, σε χώρες που σέβονται τον αθλητισμό και τον οργανώνουν με δικαιοσύνη;

Σημαιοφόρος της αλλοίωσης του πρωταθλήματος είναι ο κύριος Καραμπέτσος, Πρόεδρος της Ε.Ο.Π.Ε, που διοργανώνει το πρωτάθλημα της volley league, χωρίς να πληρώνει ούτε καν τους διαιτητές και όμως αποφασίζει αλά Σαντάμ Χουσεΐν για αυτό.

Είναι ο ίδιος άνθρωπος, που ήταν κάθετα αντίθετος στην έναρξη του πρωταθλήματος, ακόμη και όταν η πανδημία δεν ήταν σε έξαρση.

Είναι ο ίδιος άνθρωπος, που ανέβαλε το διήμερο final 4 του Κύπελλο Ανδρών πέρυσι, επειδή είχαν αποκλειστεί τα φιλαράκια του!

Και είναι ο ίδιος άνθρωπος που τώρα ετοιμάζεται να απονείμει το τρόπαιο του δικού του Πρωταθλήματος.

Ενός πρωταθλήματος που πλέον δε θα λέγεται Volley League, αλλά Καραμπέτσειο.

Κύριε Αυγενάκη τώρα ξέρεις την αλήθεια!

Μη γίνεις συνένοχος στην αλλοίωση του Πρωταθλήματος!

ΥΓ1. Υπουργέ, τη δόξα Καραμπέτσου τη ζηλεύουν και άλλοι μάγειρες του Ερασιτεχνικού Αθλητισμού, που έχουν υποσχεθεί τα δικά τους Πρωταθλήματα...».

Το «ΦΩΣ» στην πόρτα σας και στον υπολογιστή σας