Άρης: Η Καναδή Βίκι Σαβάρντ αντικατέστησε την Μάντι Κλάιν

Ενόψει της επανεκκίνησης της Volley League Γυναικών, ο Άρης ενισχύθηκε στα άκρα με την απόκτηση της Καναδής, Βίκι Σαβάρντ.

Άρης: Η Καναδή Βίκι Σαβάρντ αντικατέστησε την Μάντι Κλάιν

Η Καναδή ακραία, η οποία ξεκίνησε τη σεζόν στον Πανναξιακό, αντικατέστησε την Αμερικανίδα, Μάντι Κλάιν.

H ανακοίνωση:

Η ομάδα μας ανακοινώνει την απόκτηση της Καναδής αθλήτριας, Βίκι Σαβάρντ. Η Σαβάρντ αγωνίζεται στη θέση της ακραίας, είναι γεννημένη το
1993 και έχει ύψος 1.87.

Στην αρχή της φετινής χρονιάς, η Καναδή αθλήτρια αγωνίστηκε για την ομάδα του Πανναξιακού και είχε σε τρεις αγώνες 49 πόντους.

Τα τρία τελευταία χρόνια η Σαβάρντ αγωνίστηκε στα πρωταθλήματα της Φινλανδίας και της Ισπανίας με μεγάλη επιτυχία, καθώς αναδείχθηκε και στα δύο πρωταθλήματα καλύτερη ακραία της χρονιάς".

Η Βίκι Σαβάρντ στις πρώτες δηλώσεις ως παίκτρια του Άρη δήλωσε:

"Η πρώτη μου επαφή με τους ανθρώπους του Άρη έγινε πριν δύο χρόνια, αλλά ο δρόμος μου με οδήγησε στην Ισπανία. Είμαι χαρούμενη που επιτέλους υπέγραψα με τον Άρη και που θα έρθω να μείνω στην όμορφη πόλη της Θεσσαλονίκης.

Είμαι πολύ ενθουσιασμένη που θα γίνω μέλος του Άρη για το υπόλοιπο του πρωταθλήματος. Είμαι έτοιμη να ξεκινήσω να δουλεύω μετά από ένα μεγάλο διάλειμμα. Εύχομαι να φέρω εμπειρία και χαρακτήρα στην νέα μου ομάδα! Πιστεύω μπορούμε να καταφέρουμε σπουδαία πράγματα στους υπόλοιπους λίγους μήνες. Αυτή η χρόνια είναι μια πρόκληση για όλους μας και πιστεύω ότι όλοι ανυπομονούμε να παίξουμε ξανά".

Το «ΦΩΣ» στην πόρτα σας και στον υπολογιστή σας