Ξανά στον Παναθηναϊκό η Κωνσταντέλλου - Δυσαρέσκεια στον Πανναξιακό με Οικονόμου!

Η Έμιλυ Κωνσταντέλλου συμφώνησε να επιστρέψει στην ομάδα βόλεϊ γυναικών του Παναθηναϊκού, με τους ανθρώπους του Πανναξιακού να είναι ενοχλημένοι με τον πρώην προπονητή της ομάδας και νυν του ΠΑΟ, Απόστολο Οικονόμου!

Ξανά στον Παναθηναϊκό η Κωνσταντέλλου - Δυσαρέσκεια στον Πανναξιακό με Οικονόμου!

Τη δεύτερη μεταγραφή μέσα σε λίγες μέρες πραγματοποίησε τη Δευτέρα (11/1) ο Παναθηναϊκός, εντάσσοντας στο έμψυχο δυναμικό της ομάδας βόλεϊ γυναικών την Έμιλυ Κωνσταντέλλου.

Η 23χρονη κεντρική μπλοκέρ αγωνιζόταν μέχρι πρότινος στον Πανναξιακό και αυτή θα είναι η δεύτερη θητεία της στην ομάδα των «πρασίνων», αφού έπαιξε εκεί και την περασμένη σεζόν.

Η Κωνσταντέλλου ακολούθησε τον ίδιο δρόμο με την Εβίτα Ξηντάρα, καθώς η 28χρονη λίμπερο ανακοινώθηκε επίσημα από τον ΠΑΟ πριν από μερικές μέρες, μεταπηδώντας εκεί από τη Θέτιδα Βούλας.

Αξίζει να σημειωθεί, πάντως, ότι στον Πανναξιακό είναι χολωμένοι με τον πρώην προπονητή της ομάδας και νυν του Παναθηναϊκού, Απόστολο Οικονόμου, θεωρώντας ότι έχει κάνει «unfair» με τη μεταγραφή της Κωνσταντέλλου.

Σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες, ο κόουτς του ΠΑΟ είχε διαβεβαιώσει τους ανθρώπους του Πανναξιακού ότι δεν θα ασχοληθεί με κάποια αθλήτρια της ομάδας, ωστόσο η πρώτη που φέρεται να ζήτησε για μεταγραφή ήταν η Κωνσταντέλλου...