Ξηντάρα σε Παναθηναϊκό, Τσοπανίδου σε ΑΟ Θήρας χωρίς εγγυήσεις για πρωτάθλημα

Ο Παναθηναϊκός έκανε και μεταγραφή στη  Volley League   γυναικών, την Ξηντάρα από τη Θέτιδα, ο ΑΟ Θήρας πήρε την Τσοπανίδου από τον ΑΟΛαμίας, που βρίσκεται υπό διάλυση...

Ξηντάρα σε Παναθηναϊκό, Τσοπανίδου σε ΑΟ Θήρας χωρίς εγγυήσεις για πρωτάθλημα

Ο Παναθηναϊκός, προσέλαβε τον Απόστολο Οικονόμου και κράτησε την Εύα Χαντάβα, αφού δεν θέλει να εναντιωθεί στην κυβέρνηση, την περίοδο που του έταξε γήπεδο στον Βοτανικό. Πρόσθεσε μάλιστα και την λίμπερο Εβίτα Ξηντάρα από τη Θέτιδα. Είναι η τέταρτη παίκτρια που φεύγει από τη Βούλα μετά τις Λαμπρινή Κωσταντινίδου, Μανωλίνα Κωνσταντίνου, Χαντάνγκα Κίνγκα και έχει πλεον 7 βασικές παίκτριες που θα τις πλαισιώσει με νέανιδες

Ο ΑΟ Θήρας κράτησε την τελευταία στιγμή την Χατζηευστρατιάδου και πήρε την Eιρήνη Τσοπανίδου από τη Λαμία, ενώ η Όλγα Βεργίδου του ΠΑΟΚ πρέπει να απαντήσει στην ουγγρική Βάσας, αλλά από τη στιγμή που ξεκινούν οι προπονήσεις δύσκολα θα την αφήσουν ελεύθερη, όπως και την Λίτσα Μερτέκη που έχει πρόταση από την ουγγρική Βάσας. Ο Άρης δεν θα φέρει πίσω τις δυο Αμερικάνες που βρίσκονται στην πατρίδα τους.

Ο Πανναξιακός δύσκολα θα πάρει μέρος στο πρωτάθλημα, αμφίβολη και η συμμετοχή του Ηλυσιακού, γιατί δεν είχε χρήματα να πληρώσει τα rapid test. Δύσκολα τα πράγματα και για τη Λαμία, που απλά υπάκουσε σε εντολή Σταϊκούρα, αλλά και για τον Αίαντα Ευόσμου, λόγω οικονομικής στενότητας. Ο εκπρόσωπος του τελευταίου μάλιστα είπε "θα ξεκινήσουμε προπονήσεις, αλλά δεν ξέρω αν θα έχω χρήματα για ταξίδια". Ο Πορφύρας θα αγωνισθεί χωρίς ξένες, όπως και η ΑΕΚ που έχασε και την Κουντουρά. Πλήρεις ομάδες θα παρατάξουν το Μαρκόπουλο, Αμαζόνες.

Είναι πασιφανές ότι πάμε για πρωτάθλημα-παρωδία, αν ποτέ ξεκινήσει, ενώ ουδείς εγγυάται ότι δεν θα διακοπεί εκ νέου, αλλά και πως θα προλάβουν να τελειώσουν ως τις 15 Απριλίου, αν υπάρξουν αναβολές λόγω θετικών κρουσμάτων.