Παρελθόν ο Οικονόμου από τον Πανναξιακό

Ο Απόστολος Οικονόμου αποχώρησε από τον πάγκο του Πανναξιακού, όντας ο δεύτερος κόουτς ομάδας της Volley League Γυναικών που αποσύρεται από το πρωτάθλημα.

Παρελθόν ο Οικονόμου από τον Πανναξιακό

Ο Απόστολος Οικονόμου έγινε ο δεύτερος προπονητής ομάδας Volley League Γυναικών που αποχωρεί μετά την διακοπή του πρωταθλήματος και την αβεβαιότητα που υπάρχει όσον αφορά την επανέναρξή του.

Μετά από 1,5 χρόνο στον πάγκο του Πανναξιακού, ο Λαρισαίος τεχνικός αποχαιρέτησε τη Νάξο και πλέον αναζητά τον επόμενο σταθμό της καριέρας του.

Ο Οικονόμου είναι ο δεύτερος προπονητής που αποχωρεί μέσα σε λίγες ημέρες, μετά τον Σλοβάκο Μίχαλ Μάσεκ που έφυγε από τον ΠΑΟΚ για να προπονήσει την πρώην ομάδα του, την πολωνική Λοτζ.

Ο 46χρονος Σλοβάκος (γεννημένος στις 8 Αυγούστου 1983) ήταν ο «εκλεκτός» της ομάδας της Θεσσαλονίκης για το τμήμα βόλεϊ γυναικών το καλοκαίρι του 2019, ωστόσο η θητεία του έμελλε να τερματιστεί πρόωρα εξαιτίας της διακοπής του πρωταθλήματος της Volley League γυναικών ελέω του κορονοϊού.

Ο Μάσεκ ήταν προπονητής της Λοτζ και πριν αναλάβει τον ΠΑΟΚ και πλέον επιστρέφει στην πατρίδα του, προκειμένου να πάρει και πάλι τα προπονητικά ηνία της πολωνικής ομάδας, όπως επιβεβαίωσε επίσημα και η ιστοσελίδα του κλαμπ.

Αξίζει να σημειώσουμε ότι το παράδειγμα του Μάσεκ αναμένεται να ακολουθήσουν και ξένες αθλήτριες που αγωνίζονται στη Volley League, καθώς εύλογα επιθυμούν να βρίσκονται σε ένα ενεργό πρωτάθλημα παίρνοντας χρόνο συμμετοχής, κάτι που δεν μπορούν να έχουν -τουλάχιστον προς το παρόν- στην Ελλάδα.