Έφυγε για την Πολωνία ο προπονητής του ΠΑΟΚ, Μίχαλ Μάσεκ!

Οι παρενέργειες της διακοπής των πρωταθλημάτων βόλεϊ. Παρελθόν από το προπονητικό πόστο της ομάδας βόλεϊ γυναικών του ΠΑΟΚ αποτελεί ο Μίχαλ Μάσεκ, καθώς επέστρεψε στην Πολωνία  προκειμένου να αναλάβει τη Λοτζ!

Έφυγε για την Πολωνία ο προπονητής του ΠΑΟΚ, Μίχαλ Μάσεκ!

Οριστικά παρελθόν από την τεχνική ηγεσία της ομάδας βόλεϊ γυναικών του ΠΑΟΚ αποτελεί από την Τρίτη (1/12) ο Μίχαλ Μάσεκ, ο οποίος έχει ήδη επιστρέψει στην πατρίδα του προκειμένου να αναλάβει τη Λοτζ.

Ο 46χρονος Σλοβάκος (γεννημένος στις 8 Αυγούστου 1983) ήταν ο «εκλεκτός» της ομάδας της Θεσσαλονίκης για το τμήμα βόλεϊ γυναικών το καλοκαίρι του 2019, ωστόσο η θητεία του έμελλε να τερματιστεί πρόωρα εξαιτίας της διακοπής του πρωταθλήματος της Volley League γυναικών ελέω του κορονοϊού.

Ο Μάσεκ ήταν προπονητής της Λοτζ και πριν αναλάβει τον ΠΑΟΚ και πλέον επιστρέφει στην πατρίδα του, προκειμένου να πάρει και πάλι τα προπονητικά ηνία της πολωνικής ομάδας, όπως επιβεβαίωσε επίσημα και η ιστοσελίδα του κλαμπ.

Αξίζει να σημειώσουμε ότι το παράδειγμα του Μάσεκ αναμένεται να ακολουθήσουν και ξένες αθλήτριες που αγωνίζονται στη Volley League, καθώς εύλογα επιθυμούν να βρίσκονται σε ένα ενεργό πρωτάθλημα παίρνοντας χρόνο συμμετοχής, κάτι που δεν μπορούν να έχουν -τουλάχιστον προς το παρόν- στην Ελλάδα.

Χθες, Δευτέρα, πάντως ο Γενικός Γραμματέας Αθλητισμού, Γιώργος Μαυρωτάς, απαντώντας σε επιστολή του προέδρου της ΕΟΠΕ, Γιώργου Καραμπέτσου, τόνισε πως η επανεκκίνηση των πρωταθλημάτων θα γίνει σταδιακά, όταν και εφόσον δοθεί το «πράσινο φως» από την ειδική επιτροπή εμπειρογνωμόνων.